Musze wgrac windowsa 98SE na starego kompa. Mam plytke z windowsem i komputer.
Pytanie jak ja mam to zrobic?Moglby mi ktos to tak opisac krok po kroku? Pliz

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
To takie proste?złotooka kotka pisze:I na powaznie - jesli nie potrzebujesz specjalnie wymyslnej instalacji to wystarczy zgadzac sie na wszystko co proponuja. Powinno byc OK.
Ze co? Komp jest wyczyszczony zupelnie wiec nic formatowac nie musze. Co to do diaska jest bios?Nepalczyk pisze:sformatować stary system, później ustawić w biosie bootowanie z CD,
O! Dziekuje Wam bardzoSepik pisze:powinno pomoc
Gdybym go miala Hyhy to bym sama sie nie meczyla nad takimi sprawamiHyhy pisze:Proponuje zeby Twoj men zrobil
moon jak koszmarnie stary?moon pisze:Niestety jest tak koszmarnie stary
Hyhy pisze:To lepiej zainstaluj 2000 prof a nie 98, tu nie bedziesz miala takich problemow.
A to nie jestes ze swoim moon?
[ Dodano: 2007-09-09, 00:02 ]powiedz mi, po cokml pisze:PArtition Magica
moon pisze:Jestem blondynka
p1tbull pisze:No ja Ciebie prosze windowsa nie wiesz jak zainstalowac
hmm zawsze wyobrazalem sobie moon jako brunetke... a to wszystko przez te avatary:Pmoon pisze:Jestem blondynka! A do tego przez cale zycie do takich nudnych spraw mialam mezczyzn
Pojawil sie 1 problem. Trzeba by bylo podpiac klawiature jakas i myszke, jak mam to instalowac. Jednak sie okazlo ze moj stary komp to sprzed ery usb przeciez jest [a na to mam klawiature] a wejscie na myszke nie moze byc okragle [tez sprzed tej ery jest] wiec zainstaluje go jak tata mi skombinuje takowy sprzet.Sepik pisze:moon udalo ci sie w koncu
moon pisze:Pojawil sie 1 problem. Trzeba by bylo podpiac klawiature jakas i myszke, jak mam to instalowac. Jednak sie okazlo ze moj stary komp to sprzed ery usb przeciez jest [a na to mam klawiature] a wejscie na myszke nie moze byc okragle [tez sprzed tej ery jest] wiec zainstaluje go jak tata mi skombinuje takowy sprzet.
No jakas sie tam skombinujeMichał pisze:jak to dziecko będzie korzystało z tego komputera bez myszki i klawiatury?
Ja to wiem, ale to pomysl mojego ojca jest. A on ma jak ja. Jak sobie cos ubzdura to zadna sila sie tego mu z glowy nie wybijeMichał pisze:już byście temu dziecku coś lepszego kupili, nawet za 100 zł dostaniesz nowszy komputer
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości