Temat o czym tylko chcecie moze byuc jakis hardkorowy albo ... zreszta zostawiam to waszej wyobrazni
EXTRA!!!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
EXTRA!!!
Ale czy tak bedzie, to zalezy od was
bo ja nie mam netu i rzadko jestem ale chcialbym zebyscie nadali jakas konkretna dyskucje moze radio wlna europa?:D ze jak wejde za jakis czas i przeczytam ten temat to stwierdze ze jestescie debesciaki
takze... zapraszam na piwo jedna osobe ktora cos fajowego wymysli
oczywiscie Pania
cmok
Temat o czym tylko chcecie moze byuc jakis hardkorowy albo ... zreszta zostawiam to waszej wyobrazni
niezly jestem co ![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o![:) :)](./images/smilies/usmiech.GIF)
hyhy e(L)o
z takim młodzieniaszkiem na piwko toz to zaszcytTajemnica a ryzykuj co Ci szkodzi!? Piwo to piwo jak zimne to powinno być dobre! A może jak wygrasz to sama będziesz to piwo mogła wybrać?
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Tajemnica pisze:z takim młodzieniaszkiem na piwko toz to zaszcytTajemnica a ryzykuj co Ci szkodzi!? Piwo to piwo jak zimne to powinno być dobre! A może jak wygrasz to sama będziesz to piwo mogła wybrać?chyba żeby uciekł przede mna
ale nic nie moge wymyslec ciekawego
Jeżeli on młodzieniaszek to ja też i przez to mi schlebiasz. HEHE Zwłaszcza że 2 tygodnie temu koleżanka zwróciła się do mnie na "Ej stary!"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”