PFC pisze:Obawiam się, że Ted mógłby to starcie wygrać.
No ja mam biust raczej drobny, ale za to progi bólu wysokie
PFC pisze:Nie wiem jak Matii ale mnie zawsze wkurzają zniewieściali homoseksualiści, bądź ci, którzy starają się udawać kobiety

A mnie nie. Ani trochę. A w zasadzie wręcz przeciwnie. Mnie oni ciekawią

Zwłaszcza, że wielu facetów trans bije kobiecością nie jedną panią hetero na głowę ;d
Mati_00 pisze:gdyż nie jest to normalne...
Następny misio, który wyrwał się z definicją normalności

A potrafiłbyś zdefiniować to pojęcie?

Mati_00 pisze:związki między dwojgiem ludzi wg. mnie tworzone są w ramach konieczności przedłużenia gatunku (patrząc od strony biologicznej)
Doprawdy? A miłość, pożądanie? Bierzesz pod uwagę takie czynniki? Bo wiesz, jeśli przyjmiemy Twoją logikę, to powinno się Ciebie co rychlej wytępić, jako że mając lat coś około 18-stu opierdalasz się któryś z rzędu rok, zamiast założyc rodzinę w wieku lat 16-stu i płodzić, dostarczając sfołeczeństfu nowych obywateli - co rok ;d
Powinno się także wytępić wszystkich tych, którzy nie chcą mieć dzieci, bo ich związki nie mają charakteru rozpłodowego. O to Ci chodzi?

Mati_00 pisze:a jak dwóch pedałów, czy też dwoje lesbijek ma to zapewnić?
A kto powiedział, że płodzenie nowych istot ludzkich ma być nadrzędny celem naszej egzystencji?

Mati_00 pisze:czymś naturalnym jest, że mężczyzna wiąże się z kobietą (tudzież kobieta z mężczyzną), kochają się, zakładają rodzinę, mają dzieci...
Procent homosexualistów w populacji ludzkiej jest stały od czasów sumeryjskich i wynosi ok. 5-ciu procent (10 według Kinseya). No to teraz proponuję, żebyś policzył sobie 10% z 6-ciu miliardów, żeby mniej więcej ogarnąć całkowitą liczbę ludzi do "wytępienia"

Poza tym, skoro już o naturalności mówisz, naturalna jest także tzw. selekcja naturalna i prawo silniejszego. Całkowicie nienaturalna jest natomiast m.in. medycyna, leczenie raka, chirurgia, antybiotyki, środki antykoncepcyjne i takie tam... Wiesz chyba, do czego zmierzam?

Mati_00 pisze:a facet z facetem? może i sie "kochają", ale nie będą mieć nigdy dzieci...jest to nienormalne i niezgodne z naturą wręcz (a pokuszę się o takie zdanie)
Ale co, to, że dwoje ludzi może być ze sobą i nie mieć dzieci, tylko żyć razem i razem sypiać?

A może chodzi Ci o sex analny? Jeśli tak, to niestety - uprawia go tylko 50% gejów i całe stada par hetero ;d
Mati_00 pisze:a powiedz mi...po co oni robią te marsze?
A po co Ty się militariami interesujesz?

Homosexualiści organizują marsze, bo.... czują taką potrzebę.
Nie masz pojęcia co przezywa młody człowiek, który zdał sobie sprawę ze swojego homosexualizmu. Nie masz pojęcia jak różni się jego wczesna młodość i z jakimi rozterkami przychodzi mu się borykać.
Nie masz pojęcia, o ile trudniejsze jest dojrzewanie takich osób, czy to facetów, czy kobiet. I o ile trudniejsze jest ich życie - chociażby z powodu mniejszej ilości, że tak brzydko powiem, "potencjalnych parterów".
Proces adaptacji i zaakceptowania siebie nie przebiega u homosexualistów ot tak. Do tego jeszcze nie akceptuje ich sfołeczeństwo. To wszystko, i wiele innych czynników, sprawia, że wielu z nich czuje potrzebę publicznego zamanifestowania swojej orientacji.
Wystarczy Ci na razie ten pobieżny zarys zagadnienia?

Mati_00 pisze:BO SĄ INNI...domagają się praw, które im się nie należą, bo nie tworzą czegoś dobrego i normalnego...
Ludzie, ktorzy są razem mogą stworzyć coś dobrego niezależnie od orientacji. A jeśli twierdzisz inaczej, to proszę - czekam na konkretne argumenty, którymi poprzesz swoją karkołomną tezę
A przy okazji; wiesz, jakich praw domagają się dla swoich związków geje i lesbijki? Czy przypadkiem powtarzasz na pałę jakieś obiegowe homofobiczne frazesy, w których rzeczywistym przesłaniu się niezbyt orientujesz?