Telefon z nieograniczoną możliwością wysyłania smsów przy

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

nadia
Uzależniony
Uzależniony
Telefon z nieograniczoną możliwością wysyłania smsów przy

Postautor: nadia » 16 kwie 2007, 17:02

Jak w pytaniu - w temacie. Ostatnio minimalizuję koszty połączeń telefonicznych.

Interesuje mnie telefon komórkowy, który działałby na zasadzie podobnej do stałego łącza interenetowego, czyli maksium możliwości,
za określoną z góry i niezmienną przez czas dłuższy kwotę (jak już się nie da odnośnie połączeń normalnych to chociaż odnośnie smsów).

Może już coś takiego gdzieś oferują, te nasze konkurujące ze sobą zajadle sieci telefonii komórkowych ?
Dajcie znać proszę jeśli macie jakieś pomysły, - oczywiście - dziękuję z góry :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 kwie 2007, 19:37

w orange jest tak za 55 zł mam 1200 minut do wybranej osoby przy czym w soboty i niedziele mi sie to rozkłada na do wszystkich w sieci i stacjonalne
ale ...
gdybym wzioł telefon na forme to za 45 zł miał bym gratis do wszystkich w sieci bez ograniczen , poza sobotą i niedzielą
sms- mms -y - tak samo
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 16 kwie 2007, 20:23

heyah oferuje ci za 5 zł. możliwość wysyłania "nieograniczonej ilości smsów" przez tydzień, ograniczonej ilością 100 na godzinę i 1000 dziennie i to jest chyba najlepsza oferta.
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 18 kwie 2007, 21:58

ja mam w orange ze mam 3 numery zupelnie za darmo sms mms i dzwonienie. 24 h na dobe moge rozmawiac i place i tak 57zl. ale chyba tej ofery juz nie ma. dlatego ja ciagle umowe przedluzam :)
:*

Wróć do „Wszystkie inne tematy”