Szkoły katolickie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Szkoły katolickie
Co sądzicie o szkołach katolickich?
- _normalna_
- Uzależniony
- Weteran
dobrze _normalna_ pisze, dzisiaj znaleźć w POlsce szkołe niekatolicką to jest nie lada wyzwanie. wg mnie szkoły publiczne powinny być neutralne siatopoglądowo. a jak ktoś chce chodzić do szkoły katlockiej to niech sie zapisze do szkoły prowadzonej np przez siostry zakonne. a jak tam jest to nie mam pojecia
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
Moja dobra kumpela była w takim liceum, ale prowadzonym przez osoby świeckie. W takich szkołach pełno jest zbuntowanych ludzi.
Pamiętam, że miała świetne notatki o cyklu kobiety z "Przystosowania do życia w rodzinie", czy jak to się tam nazywa.
Pamiętam, że miała świetne notatki o cyklu kobiety z "Przystosowania do życia w rodzinie", czy jak to się tam nazywa.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- _normalna_
- Uzależniony
normalne szkoły nie są 'katolickie' jako takie. są 'publiczne'. i uważam że msza czy rekolekcje jeszcze nikomu nie zaszkodziły - a jeśli ktoś nie chce to nie idzie, proste
ja mam niewątpliwą ;DD przyjemność kończyć niepubliczne katolickie społeczne liceum językowe (ladna nazwa ) i nie różni się zbytnio od zwykłego ogólniaka do którego chodziłam wcześniej. no, może tylko tym że większość nauczycieli jest mocno wierząca, nazwą, czesnymi i nieprawdziwym przeswiadczeniem ze przed lekcjami sie modlimy ;DD poziom uczniów to jest dopiero żenua. cala masa rozpuszczonych wulgarnych dzieciakow. zamiast nudnych i śmiesznych WDŻ które pamiętam z poprzedniej szkoły mamy raz w semestrze cały dzień poświęcony temu zagadnieniu (wolny od zwykłych lekcji) w formie panelu z inteligentnym facetem. ogólnie jestem zadowolona.
ja mam niewątpliwą ;DD przyjemność kończyć niepubliczne katolickie społeczne liceum językowe (ladna nazwa ) i nie różni się zbytnio od zwykłego ogólniaka do którego chodziłam wcześniej. no, może tylko tym że większość nauczycieli jest mocno wierząca, nazwą, czesnymi i nieprawdziwym przeswiadczeniem ze przed lekcjami sie modlimy ;DD poziom uczniów to jest dopiero żenua. cala masa rozpuszczonych wulgarnych dzieciakow. zamiast nudnych i śmiesznych WDŻ które pamiętam z poprzedniej szkoły mamy raz w semestrze cały dzień poświęcony temu zagadnieniu (wolny od zwykłych lekcji) w formie panelu z inteligentnym facetem. ogólnie jestem zadowolona.
Tongue is dumb from all the drugs
Thank God! I Can't react!
Thank God! I Can't react!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”