Temat dla tych co się interesują motoryzacja potrzebna rada

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
s1ash
Zaglądający
Zaglądający
Temat dla tych co się interesują motoryzacja potrzebna rada

Postautor: s1ash » 27 mar 2007, 22:19

Witam zamierzam w niedługim okreśie kupic własny samochodzik. Nie bede pytal Was o marke ani model bo wiem co chce kupić mam kilka faworytów ;)
Chciałem sie dowiedziec tylko do jakich marek są najtańsze częsci ?? Podobno do vw i oplów no i fiatów ?? Dlaczego pytam ? dlatego, że chce kupić autko używane i na pewno coś w nim trzeba będzie powymieniać a chciałbym żeby koszt częsci do samochodu mnie zeżarły ;/
Life is too short
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 27 mar 2007, 22:32

"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 mar 2007, 22:54

Dzięki unlucky <browar>
Klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 mar 2007, 07:35

Wszystko zalezy z którego roku auto bedzie , a wiec jesli okreslisz mi sie dokładnie jakie typy wchodza w gre - to jestem ci w stanie nawet dosc szczegółowo napisac co ile kosztuje - bo np. czesci do astry I są tanie , ale juz do astry II to koszmar przykład ! chcesz wymienic głupie tylne łozysko w kole - nie wymienisz go tak jak w jedynce - za 27 zł tu musisz kupic całą piaste koszt około 450 zł
i tak pisac tu mozna w nieskonczonosc ! <aniolek>

Golf - wydawalo by sie czesci takie tanie , ale np. przegub - koszt za oryginał nowy około 160 zł porównajmy to z reno - gdzie sam przegub nie wystepuje i trzeba kupic cała pół oś koszt nowej 250 zł po oddaniu starej zwracają około 40 zł , ale masz całą pół oś czyli dwa przeguby i "oś" <aniolek>
kopulka aparatu zapłonowego - golf "Bochowaska" aż 80 zł
do reno np. 19 - 25 zł <hahaha>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Wszystkie inne tematy”