Bowiem tu sie za chiny nic nie zgadza , zliczcie sobie posty z wszelkiego rodzaju rubryk , potem popatrzcie ile ich nalicza system i ile wypisuje i doznacie szoku

Mam jeszcze inne obserwacje

nie nie piłem wtedy , obserwuje to jzu od jakiegos czasu !
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Bo sie normalnie z tematycznych naliczaja. A z smieciowego nie . Tak samo na niekorych forach istnieja dzialy tylko dla niektorych userow [np pobierzAndrew pisze:Bowiem tu sie za chiny nic nie zgadza , zliczcie sobie posty z wszelkiego rodzaju rubryk , potem popatrzcie ile ich nalicza system i ile wypisuje i doznacie szokuno dobra !
szoku nie ale
was palnie .
moon pisze:Dyskusje juz o tym byly i pozostanowiono je zostawic. Wiec prosz enie powielajmy tej dennej dyskusji.
Ja nie rozumiem gdzie Ty masz zarzuty. NIe zarzucam ze ktos nie czytal takiej dyskusji. Nikomu nie kaze. Prosze tylko o jej nie powielanie.Atanazy pisze:Nie rozumiem takich zarzutów.
Dla mnie nie jest.Atanazy pisze:Pfff, nie dla każdego Agnieszka musi być domem, najważniejszą sprawą w życiu.
I dobrze. Przynajmniej jest jakis odsiew. [quote="]moon pisze:olecxka pisze:o trochę zniechęca muszę przyznać.
I jestem tu od pazdziernika 2004..jin pisze:..masz 3x tyle postow ...
NA brak nowychg nie narzekamy, a Ci nowi co ich tu bym ja np nie chciala odpadaja i tak. Wolalabym zeby forum nie istanialo niz istanialo z takimi ludzmi.olecxka pisze:Z jednej strony masz rację, ale forum bez użytkowników przestanie istnieć
To Tyszopen pisze:Respect MoonSkopiujesz te posty i ze 3 ksiazki by byly ...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 227 gości