Zapalenie zatok (chyba, bo jutro mam zamiar do lekarza się dowlec, bo czego bym nie robiła od wczoraj jest tylko gorzej) mam w prezencie

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
W moim siódemka nie robi żadnych jazd z baterią. I dobrze, bo nie zamieniłbym siódemki na nic innego.Andrew pisze:winda 7 zle zarzadza ładowanie bateri ![:D]
to mam pytanie: czy możesz zapisać dowolny plik jpg na dysku? Ja mam dys zewn i chciałbym tam zapisać to wyskakuje mi że nie mam uprawnień i powinienem skontaktować się z administratorem.Zaq pisze:Ponad rok
Mati pisze:haha! zaliczyłem rozmowę o pracę w policjiza parę dni
komisja lekarska i najprawdopodobniej w listopadzie do policji
mrt pisze:Jesssu. Za półtora miesiąca będziemy mieli dziecko w łóżeczku. Igor
Andrew pisze:zenujace - jzu ja bym ich tam wyszkolił darmozjady jedne![]()
To pociesz się, że u nas w niektórych punktach wydających te zaświadczenia przy sądach mówią, że do odbioru za tydzień będzieAndrew pisze:stoje w kolejce do kasy by kupic znaczek w sadzie w Gliwicach - za 50 zł potrzebny do zaswiadczenia o niekaralnosci - 10 minuta przede mną były tylko 3 osoby
potem po odbiór zaswiadczenia , kolejne 15 minut , te same 3 osoby pzrede mną
Mi się kojarzy z Igorem Kidby'egomrt pisze:Igor
Mijka pisze:a ja choruję, właściwie nie ma się co dziwić, skoro nie przestawiłam jeszcze mojej garderoby z letniej na jesienną, ale szczególnie mi to nie w smak z powodu ambitnych planów na weekend. nie dość, że jadę na konkursową sesję zdjęciową do Bielska, to zapraszam do siebie faceta, który mi się podoba (a to będzie dopiero trzecie spotkanie, i boję się, że odmówi), i jeszcze wtedy wypada termin cyklicznej alkoholizacji z mym przyjacielem. a ja z gorączką, antybiotykiem, polopirynką C i wickiem na noc. masakra jakaś.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 202 gości