megane pisze:Czarli, a Ty przeczytałeś co napisała nad Adrew Agna?
a co napisala ? dasz linkę ? moze byc na priw
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Augusto pisze:0,25 - cwiercinteligent (czyli taki wyksztalciuch uwzajacy sie za intelgentnego bo czyta Wyborczą, ogląda Lisa, TVN i głosuje na PO)
[ Dodano: 2007-01-18, 00:15 ]
myslalem zesie domyslisz tego skotu w postaci liczbowej
Sir Charles pisze:Widzisz Ted, z narkotykami jest jak z seksem analnym. Życzę Ci zrozumienia tego
Augusto pisze:Sir Charles pisze:Byłem wczoraj na spotkaniu z Michnikiem
Co tam gawędził? Oooo zzłyyych na nana zistach z zz ga ga zezety popo lskiej, Ra ra diu mama ryja i fafaszysttotowskiej praprawwiwicy?
Mam takie pytanie do dziewczyn.
1) Czy dziewczyny lubią być obmacywane na dyskotekach
2) Kiedy można sobie pozwolić na obmacywanie dziewczyn i co można obmacywać.
3) Kiedy moge dostac po pysku za obmacywanie
Pytam bo; obserwuje że raz dziewczyny które są obmacywane na dyskach przez poznanych chłopaków wydaja się być zadowolone a innym razem obserwowałem kolegów którzy za takie same obmacywanie dostawali po pyskach.
I tak jeszcze przeważnie mnie nigdzie nie wpuszczają ale pytam z myśla o przyszłości.
Lilian pisze:jak taki plemnik ma przezyc chlor, pianke do kapieli, mydelko, cieplą wode a do tego jeszcze droge znalezc, nie zapladniajac kaczuszki kąpielowej
Imperator pisze:Mojej byłej ksiądz powiedział na spowiedzi, że seks przed ślubem to próba nastrojenia gitary podłączonej do wzmacniacza. Ten ksiunc chyba widział tylko akustyki oazowe. Tych to rzeczywiście szkoda podłączać do wzmacniacza, nawiasem mówiąc. A poza tym jak ktoś ma SŁUCH i na przesterze pier.dolnie w C-dur to słyszy, że coś jest nie tak. I se nastroi gitarę jak będzie trzeba.
Haro pisze:niech jeszcze wpadna ludzie ze Swinoujscia, ktorzy pare malzenska widzieli i sie wypowiedza. I ich rodziny. I rodziny ich rodzin. I sasiedzi rodzin ich rodzin. I Rodziny sasiadow rodzin ich rodzin. I sasiedzi rodzin sasiadow rodzin ich rodzin...
Haro pisze:jamaicanflower napisał/a:
Ja mam w sobie spore pokłady romantyzmu, ale zapewne nie jest to taki romantyzm, który przewidują wymogi zalu.
Bo dla kazdego bycie romantycznym jest inne. Dla jednego romantyczny jest ktos kto kwiatka slicznego kupi i na spacer w swietle ksiezyca po plazy zabierze. Dla innego romantyczny bedzie ktos, kto obroci z nim dwa wina "Wino" w bramie. Dla jeszcze innego romantyczny bedzie ktos kto nasmarka nam do zupy i pierdnie przy obiedzie...
Dzindzer pisze:Nie dam sie durnym robakom
sa zbyt nisko na drabinie ewolucji ( której ponoc nie ma i nie było) by mi zaszkodzic![]()
paddy pisze:"co ty qr** wiesz o romantyźmie"ludzie z tamtej epoki juz całkiem musieliby wyginąć gdyby to polegało tylko na samobójstwach.
jamaicanflower pisze:Nie jesteście romantyczkami !
Zabrzmiało jak ciężki zarzut, po którym czeka nas tylko sąd, a potem nic tylko kłaść głowy na szafot.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 205 gości