![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Cynik pisze:Rewolwer. Mam i jestem gotów strzelać. Oczywiście, że bym się ich przestraszył. Tylko głupi się nie boi. I jeżeli ten Gangster by się nie przestraszył to by zginął albo został ranny. Wyznaję zasadę "lepiej żeby cię trzech sądziło niż sześciu niosło". Czy warto, czy nie to ja decyduję. Znam ryzyko i jestem gotów je podjąć.
tedi pisze:Nie pozostaje nic innego, jak zgodzić się w stu procentach z CynikiemTeż jeździłem przepisową lewym pasem (110,130) i nie zamierzałem i nie zamierzam zjeżdżać trąbiącej z tyłu hołocie. Taczki takim dać,a nie samochody. Jak chcą na cmentarz, to droga wolna. Ale sami na drodze nie są
Andrew pisze:Tylko ci sie wydaje , ja tez kiedys taki madry byłem , ale mnie uteperowano tak mówisz bo to chipotetyczna sytuacja , w realu co bys zrobił ? jak było by ich nie jeden ? wszystkich poranił ? pozabijał ? przestan
Andrew pisze:Przeciez dobrze bys wiedzial, ze nie idą ci zabic tylko dac ci ewentualnie liscia za złe zachowanie na drodze i pokazywanie niegrzecznych znaków , jesli oczywiscie tak bys postapił , mniemam jednak ,ze zasygnalizowanie tobie , iż sie spieszę , spowodowało by byś zjechał , i nie był złosiwy , bo skoro wydali ci pozwolenie na bron ! to znaczy, ze psycholog Cie badał , zas jak badał , to znaczy ze jestes człowiekiem nie furiatem i złosliwcem , W przeciwnym wypadku komu dzis wydają pozwolenie na bron >
TFA pisze:reszta gdy w czasie takiej sytuacji znajdzie sie Policja, to nie ja zaplace mandat za to, ze jadac 130 nie zjechalem na prawy, tylko on zaplaci za to, ze za szybko jechal
Maverick pisze:1.golf 2 chociaz nigdy go niemialem to i tak powiem ze to dobre auto i multum tanich czesci
złomKermit pisze:co myslicie o GOLFIE 3?
Jak słysz ten argument to parskam śmiechem..częśći zamienne do dobrego auta nie mogą byc tanie..i nie może być ich multum..żelazne prawa ekonomi się kłaniają..Nie będe wnikał..Powiem krótko..do którego dobrego auta potrzebne są cześci zamienne?odp jest jedna..do żadnego!Dobre auto się nie psuje vide honda po prostu się nie psuje..wyjątkiem są wypadki..kiedy to coś trzeba wymienić.Ale i w tej sytuacji można na giełdzie znaleźć zamiennik w cenie podobnej do innych marek.
TedBundy pisze:Alfa 156 - piękny design zewnętrzny i wewnętrzny, silnik koszmar,awaryjne, niestety
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości