Drogo ale zalezy co kupilas.misiucha22 pisze:4 rzeczy dałam w sumie ponad 60zł, al
Lumpeksy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
Kupiłam 2 pary spodni - jedne takie fajne lniane, dgugie rybaczki, bluzeczkę białą wizytową ( śliczna - z małym kwiatuszkiem na piersi ) i sukienke lnianą taka przed kolanko. No może nie najtaniej mnie to wyniosło, ale warto było. Ostatnio w ogóle cały czas jakieś ciuchy z lumpa znosze do domu. Jakas mania kupowania mnie ogarneła. Teraz już sobie poiwedziałam, że koniec jak na razie.
Moon, w ogóle to sorry za ten wczorajszy atak. Mam nadzieję,ż ejuż się nie gniewasz.
Moon, w ogóle to sorry za ten wczorajszy atak. Mam nadzieję,ż ejuż się nie gniewasz.
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran
Ja sie w ogole nie gniewalam tylko smialammisiucha22 pisze:Moon, w ogóle to sorry za ten wczorajszy atak. Mam nadzieję,ż ejuż się nie gniewasz.

Tez musz cos takiego kupic. al enei wiem kiedy ani gdzie. Zaczynam ta prace w poniedzialek i naprawde ja nie mam takich ciuchow.misiucha22 pisze:bluzeczkę białą wizytową
- misiucha22
- Pasjonat
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran
Ja zaczynam robote w kancelarii prawnej wiec tez w dzinsach i rozciagnietych swetrach nie wypada lazic jak do ksiegarni chodzilam
[ Dodano: 2006-06-01, 00:36 ]
Al epod tym wzgledem to ja chyba wole sie po jakies bluzki na stadion przejechac. Widzialan tam jakis czas temu takie eleganckie bo 7, 9 10 zł.
[ Dodano: 2006-06-01, 00:36 ]
Al epod tym wzgledem to ja chyba wole sie po jakies bluzki na stadion przejechac. Widzialan tam jakis czas temu takie eleganckie bo 7, 9 10 zł.
- misiucha22
- Pasjonat
Eh, no to fajna będziesz miała pracę. Ja na stadion swego czasu tez jeździłam, ba - nawet sama zajmowałam się sprzedażą ciuchów. Dokładniej, to pomagałam wujkowi w sprzedaży tych ciuszków. To było moje zajęcie na wakacje, żeby sobie dorobić.
A jeśli o bluzki z lumpeksów chodzi, to rzeczywiście - cieżko coś "wygrzebać". Tylko ze ja mam ostatnio takie szczęście, z etrafiam ciągle na fajne białe bluzeczki koszulowe. I tak kupuję. Za tą wczorajszą dałam chyba 14zł, tak więc jak na lumpeks to nie tak tanio. Mam kilka swoich ulubionych sklepów z tanią odzieżą, co nie znaczy, z eprzestanę robić zakupy w normalnych sklepach
Tymczasowo zbieram na wakacje, więc musze oszczędzać 
A jeśli o bluzki z lumpeksów chodzi, to rzeczywiście - cieżko coś "wygrzebać". Tylko ze ja mam ostatnio takie szczęście, z etrafiam ciągle na fajne białe bluzeczki koszulowe. I tak kupuję. Za tą wczorajszą dałam chyba 14zł, tak więc jak na lumpeks to nie tak tanio. Mam kilka swoich ulubionych sklepów z tanią odzieżą, co nie znaczy, z eprzestanę robić zakupy w normalnych sklepach
Terencjusz
Terencjusz
onlyjusti pisze:Nigdy nie kupowałam w lumpeksie i z pewnoscia nie zamierzamjakoś inaczej Mnie wychowane i nieskorzystałabym z tak korzystej oferty
Co wychowanie ma do tego??
Mi udaje sie czesto znaleźć orginalne rzeczy w lumpeksach. Niestety zazwyczaj albo za małe albo za duże. Ale lubie kupować tam bo moge sobie wtedy na więcej pozwolić. Tzn mniej wydać, a mieć więcej ubrań. Trzeba wiedzieć co się kupuje. Sprawdzać, czy nie zniszczone. Ogólnie mam dużo rzeczy kuponych z drugiej reki. Nie cierpie chodzić po sklepach normalnych bo tam wszystko na jedno kopyto. Ja raczej stawiam na indywidualizm. I nie potrafiła bym ubierać się tak jak połowa dziewczyn na ulicy. W modzie jest tak że każdy chce wyglądac jak inni, ale jednak się odrózniać. Troche to absurdalne ale na pewno prawdziwe. Ciężko jest patrzyć na ludzi którzy slepo ida za modą. Dla których tylko liczy się marka.
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
- ksiezycowka
- Weteran
paula19 masz rację orginalność i poszukiwanie własnego stylu wyrózniajacego sie od innych jest podstawą, należy byc sobą przecież, a ubrania częściowo są wstanie wyrazić, pokazać z kim mamy do czynienia...co nie zmiania faktu że lumpeksom mówię stanowczo NIE!! lubię markowe ciuchy ale niewiele ich mam, są zbyt popularnym zjawiskiem przez co wydaja Mi sie malo wyjatkowe, nie lubię ślepo iść za masą ludzi z metkami:/ w zwykłych sklepach jestem bardzo często, albo widząc coś z pokazów mody co odpowiada Mojemu stylowi kupuję materiał idę do krawcowej i mam moje cacko 
OnlyJusti
- misiucha22
- Pasjonat
onlyjusti pisze:Nigdy nie kupowałam w lumpeksie i z pewnoscia nie zamierzamjakoś inaczej Mnie wychowane i nieskorzystałabym z tak korzystej oferty
Wiesz, w ciucholandach bywają naprawde super ciuchy. I zgadzam się z przedmówcą - co ma wychowanie do tego?? Co ma piernik do wiatraka? Przeszłabym koło ciebie i nawet nie byłabyś w stanie ocenić czy mój ciuch jest z lumpeksu czy nie. minał juz czas, gdy w lumpeksach były stare szmaty.
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja sie pochwale, ze dzis kupilam gore swietnych rzeczy. Byla maksymalna wyprzedaz i akurat mi sie poszczescilo
Miedzy innymi kupilam biala, letnia sukienke z haftem, polarowy szlafroczek, koszulke nocna i cale mnostwo innych rzeczy. Ceny byly takie, ze az smiech napisac, ogolnie cala impreza kosztowala mnie tyle co wyjscie do kina 
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
Pegaz, sa lumpeksy i lumpeksy. Jak, zes wlazl w jakis meliniasty, to Twoja strata. Niektore to lepsze niz markowe sklepy. Wszystko czysciutkie, pachnace.
Ja tez nie znosze takich z koszami gdzie trzeba sobie "wygrzebac". Po prostu nie umiem i juz. Ale takie gdzie wszystko kulturalnie, na wieszaczkach, to na rowni z "normalnymi" sklepami.
Ja tez nie znosze takich z koszami gdzie trzeba sobie "wygrzebac". Po prostu nie umiem i juz. Ale takie gdzie wszystko kulturalnie, na wieszaczkach, to na rowni z "normalnymi" sklepami.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Byłam kilka razy w lumpeksach, ale nigdy z niczym stamtąd nie wyszłam. Po prostu nic ciekawego nie było, a jeśli już trochę zwróciło moją uwagę, to oczywiście miało jakieś skazy i ślady noszenia...
Za to i ja chyba zacznę sprzedawać swoje ciuchy, bo są takie, które założyłam z 2 razy albo wcale
Za to i ja chyba zacznę sprzedawać swoje ciuchy, bo są takie, które założyłam z 2 razy albo wcale

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- misiucha22
- Pasjonat
złotooka kotka pisze:sa lumpeksy i lumpeksy
zgadzam się w zupełności

Terencjusz
Terencjusz
misiucha22 pisze:różowe rybaczki
degustibus
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- misiucha22
- Pasjonat
- Pasjonat
Widzę, że nie jestem tu sama. Ogólnie nie przepadam za tym kolorkiem, ale jak widze, ze ciuch jest świetny to biorę. W lumpeksie niestety rzadko zdarza sie wybór kolorów lub rozmiarów ciucha jednego modelu. Są zazwyczaj rzeczy pojedyncze
Zresztą też lubię "poważne" ciuszki w stonowanych olorach, przewazaja u mnie brąz, biel, beż, czasem też czarny 
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran
ha ha, a moja znajoma (znaczy taka przyjaciolka mojej mamy) ma lumpeks.
chwalilam sie juz?
to swietne jest... czasami przychodze jak jest rozkladanie towaru. wybieram sobie na spokojnie. ostatnio np. cala siatke znalazlam, i to za free po znajomosci <browar>
chwalilam sie juz?
Tongue is dumb from all the drugs
Thank God! I Can't react!
Thank God! I Can't react!
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
Moon, gdybys zobaczyła, to zdziwiłabys się. Sa naprawde fajne
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran
J atam lubie. Kolor nie taki wazny.misiucha22 pisze:ierzcie mi, też nie przepadam ogólnie za różem,
Ale samo "rybaczki" to dla mnie koszmar. U mnei spodnie to tylko zwykłe długie. Te cale 3/4 wygladaja na mnie np jak zwykle nieco za krotkie

W rybaczkach wygladam jak indyk - lepsze porownanie
- misiucha22
- Pasjonat
Terencjusz
Terencjusz
- ksiezycowka
- Weteran