Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

moje ukochaane-czerwoneLies pisze:Jeżeli są w sklepach to chetniesiegam po Lucky Strike.
<browar> śmierdziuchyLies pisze:Najczęsciej Marlboro (jezeli moge nie nosic w kieszeni -kurtka,plecak- to 100's)
tylko bordowe-ale są okŁukasz84 pisze:Davidoffy
straszny sentyment mam do tych fajek, chociaż ostatnio nie smakują mi w ogólelollirot pisze:camele
nie lubię-duo lepsze są westy czerwone, pall malle czerwone też nie są najgorszeLies pisze:od biedy L&M kupie.
bondy też są ok-coś jak viceroy'eLies pisze:Viceroy'e są niezłe
Lies pisze:Mam nadzieję, że Djarum Black smakują tak samo dobrze, ale jednak nie zostawiają czegoś na ustach. Muszę spróbować.

lollirot pisze:dlaczego akurat djarumy, skoro ich specyfika polega właśnie na tym, że mają goździkowy aromat [poza owocowymi djarum super]?

Lies pisze: czy DJARUM BLACK nie posiadają żadnych dodatkowych aromatów, oprócz tego zawartego w tytoniu?
TedBundy pisze:dobre są Diarumy, takie posmodernistyczne![]()

Szesc lat temu palilam identyczne czerwone L&M, ktore kumpel zakupil na ruskim ryneczku. To juz North Stary smakuja lepiej od tego amerykanskiego prochna.

on-czyli-kto pisze:Dawniej: George Sand,
Chetnie sprobowalabym czegos podobnego, slodkiego.

Lies pisze:tj. DJARUM Cherry
TedBundy pisze:10 zł bodajże.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 408 gości