Wakacje Idą :))

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 18 cze 2006, 11:27

lollirot pisze:z ekipą mieliśmy jechać nad bajkał w zeszłym roku [w ch*j dalko na wschód], ale skończyło się na ukrainie, rumunii i bułgarii 3 tygodnie pod namiotami i normalnym prysznicem z bieżącą wodą i mydłem dokładni 3 razy przez ten cały czas, też było bosko ^^

Wiem gdzie jest bajkał ;>. Swoją drogą marzy mi się taki wypad, szczególnie że moje wakacje w zeszłym roku dość burżujskie były :P (tez na wschodzie i daleko).
Najfajniejsze jest to, że ttam można pojechać na długo i za małe pieniądze, a jakie wrażenia. Eh, szkoda tylko że na to trzeba tak dużo czasu, którego mi niestety brakuje ostatnio :/. Ominie mnie uczelniany wyjazd do Maroka nawet :/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 18 cze 2006, 13:02

megane pisze: uczelniany wyjazd do Maroka

Dedukuję, że pewnie jakaś arabistyka, albo cuś..? :)
soul of a woman was created below
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 18 cze 2006, 13:11

Nie, w żadnym wypadku. Moja specjalizacja to ogólnie Wschód (+ Afryka północna), ale świat arabski to ostatnia rzecz, jaka mnie interesuje w tym zestawieniu - jestem wielką pasjonatką wschodu dalekiego, ewentualnie byłych krajów ZSRR :D. Co nie znaczy, że nie chciałabym do Rabatu się wybrać, bo to byłaby na pewno ciekawa wycieczka i dotknęłąbym trochę tej kultury (póki co nie doświadczyłam jej na własnej skórze).

Wróć do „Wszystkie inne tematy”