Komunikator z jakiego korzystacie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Zainstalowalam skype i juz go nienawidze. Z miejsca wylaczylam wszystko chyba co sie dalo - od sygnalow, po durne czaty, okienka powiadomien itp itd . Pytanie, bo juz mnie to irytuje niezmiernie - czy stare wersje tego gucia maja moze mniej tych durnowatych opcji? Ja chce tylko sie komunikowac, a nie dzwonic i tysiac innych. Nawet najnowsze gg to dla mni e za duzo opcji dlatego uzywam wersji 6.1. Nie znam sie za to na skype zupelnie. Mialam raz go jak mi byly sciagnal i zainstalowal i chcial uzywac. Powiedzialam mu, ze tego guci anie chcialam i nie zamierzam kupowac zadnych mikofonow i uzywac. Niech se na dysku bedzie, ale uzywac nie zamierzam. To odinstalowal w koncu. I to moj jedyny kontakt ze skype byl wiec jestem zielona jak ogorek. Teraz zamierzam uzywac tylk ewentualnie do komunikacji z jedna osoba, a tak tez nie. Tylko gg
Ja w zasadzie nieprzerwanie od 4 lat używam tlena. Nie bawie się w żadne wtyczki i tym podobne duperele. Jedyną rzecz jaką zawsze podłączam, to program TV i codziennie świeży komiks z Garfieldem GG miałem też przez pewien czas, ale sam protokół gg często zawodzi, więc wole mieć i to i to w jednym komunikatorze.
Umiesz liczyć ? Licz na siebie.
- ksiezycowka
- Weteran
Potrzebuję gadu nowego. Mam 6.1, nie interesuje mnie jakieś takie 7.7, bo ohyda jest. Chcę jakieś podobne opcjowo i wyglądowo do 6.1.
Wyszło takie w ogóle jakieś? Jakieś 6.2? Bo w necie nigdzie znaleźć nie mogę.
[ Dodano: 2008-04-23, 15:28 ]
Okej zainstalowałam 6.0 po prostu.
Tylko dziwi mnie jedno. Usuwam jedno gadu, wszystkie pliki, cały program i ściągam od nowa lub tak jak teraz 6.0 wersję. I jak się włączy to lista jest cała, wygląda tak samo i nawet archiwum to samo jest. Ostatnim razem przy tym to problemy z programem też jakoś nadal były. Oby tym razem już nie.
Wyszło takie w ogóle jakieś? Jakieś 6.2? Bo w necie nigdzie znaleźć nie mogę.
[ Dodano: 2008-04-23, 15:28 ]
Okej zainstalowałam 6.0 po prostu.
Tylko dziwi mnie jedno. Usuwam jedno gadu, wszystkie pliki, cały program i ściągam od nowa lub tak jak teraz 6.0 wersję. I jak się włączy to lista jest cała, wygląda tak samo i nawet archiwum to samo jest. Ostatnim razem przy tym to problemy z programem też jakoś nadal były. Oby tym razem już nie.
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
- Administrator
- Weteran
- Weteran
Tak, ale nie widziałam czy toto z .dat . Już wiem.
[ Dodano: 2008-06-28, 23:55 ]
Fak! Lista poszła się pitolić, wszystko od nowa ustawiam, a problem został!
[ Dodano: 2008-06-28, 23:59 ]
Co ciekawe problem jest tylko kiedy gg ma się włączać samo na "niedostępny z opisem". Jak zmieniłam na niewidoczny po uruchomieniu to jest ok.
Chyba się kopnę jeśli ja się tak męczyłam, a tylko o to chodziło
[ Dodano: 2008-06-28, 23:55 ]
Fak! Lista poszła się pitolić, wszystko od nowa ustawiam, a problem został!
[ Dodano: 2008-06-28, 23:59 ]
Co ciekawe problem jest tylko kiedy gg ma się włączać samo na "niedostępny z opisem". Jak zmieniłam na niewidoczny po uruchomieniu to jest ok.
Chyba się kopnę jeśli ja się tak męczyłam, a tylko o to chodziło
Wróć do „Wszystkie inne tematy”