ADAŚ LEĆ :!:Kącik kibica
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
Gość
W Letniej Grand Prix skakał wyśmienicie, a potem mała kontuzja kostki i znowu został rozregulowany. Ponadto nie skakał za dużo na śniegu, a już w ogóle to na dużych skoczniach (K-120)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

I co z tego ze dalej skacze? Moze po prostu lubi? Nie chce siedizec do konca zycia w domu... Patrzalas na to w ten sposob? Poza tym on musi to lubic, jakby nie lubil to by nie skakal tak dobrze.kathrin pisze:Ja wlasnie nie kumam czemu on sie dalej tak pcha. Dalby sobie chlopak juz spokoj bo zrobil tyle ze wiecej sie nei da. No chyba ze juz mu sie kasa skonczyla i dlatgeo dalej skacze:564:
Uff, odkopałem - troszkę mnie nie było i kibole się potracili :565:
A jest okazja, bo Gołota znowu zaatakował teleexpress, choć może jeśli miałby się bić jak Wisełka, to może lepiej, że wstydu, a przede wszystkim swego zdrowia oszczędził.
HC ile dziś wypijesz za Legię, byłeś na meczyku - hmm? Podziel się emocjami... proszę.
Ale i tak najważniejsze, że Heat rządzą i to pod wodzą Wade`a - zbliżają się najciekawsze meczyki...
To chyba wszystko, puenty ni ma, na całe szczęście.
<browar>
A jest okazja, bo Gołota znowu zaatakował teleexpress, choć może jeśli miałby się bić jak Wisełka, to może lepiej, że wstydu, a przede wszystkim swego zdrowia oszczędził.
HC ile dziś wypijesz za Legię, byłeś na meczyku - hmm? Podziel się emocjami... proszę.
Ale i tak najważniejsze, że Heat rządzą i to pod wodzą Wade`a - zbliżają się najciekawsze meczyki...
To chyba wszystko, puenty ni ma, na całe szczęście.
<browar>
Ostatnio zmieniony 22 maja 2005, 23:39 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.
...No akurat nie byłem dzisiaj na meczu, bo wstrzymali po meczu z Lechem sprzedaż biletów i przetraciłem cały hajs, a okazało się, że jednak sprzedaż wznowili
a dzisiaj cały dzień spędziłem z moim kotkiem
no szykuje się max jedno piwko, bo jutro do szkółki... ale bardzo się cieszę
a dzisiaj cały dzień spędziłem z moim kotkiem
no szykuje się max jedno piwko, bo jutro do szkółki... ale bardzo się cieszę
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- Sir Charles
- Weteran

AC MILAN - FC LIVERPOOL środa godzina 20:15 tvp2
Jak tam kibice przygotowania do meczu rodaka piwko juz zakupione goscie zaproszeni ? czy gdzies wychodzicie W koncu to nie byle jaki mecz bo Polak gra w finale ligi mistrzow
jestem tez ciekaw czy sa tu jacys fani Milanu i komu bedą kibicowac
jestem tez ciekaw czy sa tu jacys fani Milanu i komu bedą kibicowac
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
- Sir Charles
- Weteran

Ja tu jestem "fanem" Milanu... nie no fanem to moze nie, ale zasadniczo kibicuje Milanowi
Mecz ogladne w knajpie w bardzo zacnym gronie...
W bardzo sympatycznej knajpie, gdzie jest duzy telebim, a piwko dal studentow kosztuje 3.50 (dla nie-studentow 4 zl )
Ale nie zdradze gdzie taka knajpa jest
A w ogole to chcialem zauwazyc, ze rowniez poruszylem temat tego meczu w kąciku kibica, wiec moze by jakos przeniesc ten temat tam albo cos?
Mecz ogladne w knajpie w bardzo zacnym gronie...
W bardzo sympatycznej knajpie, gdzie jest duzy telebim, a piwko dal studentow kosztuje 3.50 (dla nie-studentow 4 zl )
Ale nie zdradze gdzie taka knajpa jest
A w ogole to chcialem zauwazyc, ze rowniez poruszylem temat tego meczu w kąciku kibica, wiec moze by jakos przeniesc ten temat tam albo cos?
soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran

Zgadzam się z HC <browar> , ale jak nie wpuszczą Dudka (tfu, tfu przez lewe ramię), to pogrąży ich Szewa...
A w sumie to będą nudy, więc nie warto oglądać
gorzej, że Heat wtopili :565:, ale jeszcze się podniosą <silacz2>
[ Dodano: 2005-05-25, 23:10 ]
Post, pod postem - ale jestem podniecony...
Załapałem się w radyjku na transmisję z dogrywki w oryginale z BBC (Tok FM codzienne po 23.00 godzinę nadaje wiadomości)...
POEZJA...
Szpaq i inne patałachy na drzewo
...
Dudek będzie bohaterem karnych - prawie mi się, to przyśniło
[ Dodano: 2005-05-25, 23:31 ]
Absolutely Incredible ! <browar> <browar> <browar>
A w sumie to będą nudy, więc nie warto oglądać
gorzej, że Heat wtopili :565:, ale jeszcze się podniosą <silacz2>
[ Dodano: 2005-05-25, 23:10 ]
Post, pod postem - ale jestem podniecony...
Załapałem się w radyjku na transmisję z dogrywki w oryginale z BBC (Tok FM codzienne po 23.00 godzinę nadaje wiadomości)...
POEZJA...
Szpaq i inne patałachy na drzewo
...
Dudek będzie bohaterem karnych - prawie mi się, to przyśniło
[ Dodano: 2005-05-25, 23:31 ]
Absolutely Incredible ! <browar> <browar> <browar>
...- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

Pogosia pisze:ale to, że w pierwszej połowie puścił 3(a w zasadzie 4) bramki to mu już nikt nie pamięta, prawda?
Prawda, na tym wlasnie to wszystko polega...
Świat nie bedzie pamietal, ze facet w pierwszej polowie gral jak ostatnia ciapa, w drugiej nie mial nic do roboty, a w dogrywce mial jedna udana interwencje - liczy sie efekt, a ze jego "dotamtychczasowa" niezbornosc zostala zrekompensowana i to na dodatek w iscie hollywoodzkim stylu przez niego samego, to też jest bohaterem
Świat nie bedzie pamietal, ze facet w pierwszej polowie gral jak ostatnia ciapa, w drugiej nie mial nic do roboty, a w dogrywce mial jedna udana interwencje - liczy sie efekt, a ze jego "dotamtychczasowa" niezbornosc zostala zrekompensowana i to na dodatek w iscie hollywoodzkim stylu przez niego samego, to też jest bohaterem
hyhy a od kiedy z Ciebie taki wielbiciel Dudzia?
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- Sir Charles
- Weteran

Pogosia pisze:hyhy a od kiedy z Ciebie taki wielbiciel Dudzia?
Jaki wielbiciel - oceniam w maire, wydaje mi sie, obiektywnie... Nie jestem wielbicielem Dudka, ale lubie typa, oczywiscie smieszy mnie przesadne uwielbienie a la Małysz, ale rowny chlop z niego
A za Milanem bylem, bo cholernie lubie ten klub, i tyle
Andrew pisze:Formuła ! to jest to ! ale odką Senna sie zabił , coś we mnie pekło ! :567:
F1 rezczywiscie jest piekna choc bywa tragiczna.
Ogladam F1 od 94 roku i kibicuje Williamsom [moze to od tego ze Senna jezdzil w tym teamie dla ktorego przejechal tylko 3 wyscigi??]
Ale tegoroczna F1 jest w koncu rewelacyjna, czerwoni z tylu, mlodziez rusza do ataku w koncu. Dobre przygotowanie Renault i McLarena powinno przesadzic o tytule, ale Ferrari nie spisywalbym na straty....
A na krajowym podworku to moim klubem jest BTZ POLONIA BYDGOSZCZ SPEEDWAY TEAM
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
o *** jak mozecie pisac ze dudi w pierwszej polowie 3 bramy wpuscil
?????? wy sie na pilce znacie
?1 minuta Maldini tam Dudi zawinil
? Pamietam Carlos podobnie kiedys strzelil i sie nikt bramkarza nie czepial tylko to byl swietny strzal wiecie co to jest dla bramkarza pilka z 10 metrow po kozle
??? 39 minuta Crespo tu tez moze Dudi zawinil
gdzie byla obrona jak kaka podawal
a 43 minuta znowu obrona Live zaspala puscili Crespo sam na sam z Dudim a jak to kazdy bramkarz bardzo wysokiej klasy wyszedl ale Crespo go lobnał z przed pola karnego i gdzie tu jest wina Dudka ? A w drugiej polowie mial rownie duzo roboty wybronil piekilny strzal z wolnego i 2 razy wybijal pilke ktorą udezal Shewa a potem poraz kolejny swietnie obronil jego strzal w karnych wiec Dudi jak dla mnie men of the match!!!!!! juz sie dudim interesuja takie kluby jak manu celtic a nawet wielki real ktoremu konczy sie kontrakt z Ikerem Casillasem Chociarz jako kibic barcy wolalbym zeby Dudi tam nie przeszedl <browar>
A slyszeliscie kto sie interesuje Mirosławem Szymkowiakiem
? JUVE hehehe ciekawe co z tego wyjdzie
D
A slyszeliscie kto sie interesuje Mirosławem Szymkowiakiem
"Such a lonely day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
Wróć do „Wszystkie inne tematy”