Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No i co jest w tym smutnego, kiedy jest ciepło, przyjemnie, a od oszałamiającego zapachu deszczu aż kręci się w głowie?
Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 11:20 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Albo że nie ważne jak Cię nosi i tak nie wyjdziesz z domu bez konieczności całkowitego zmoknięcia. Kiedy jest ciepło i świeci słonko aż przepełnia mnie energia, chce mi się trenować, zdobywać nowe miejsca, wykonywać nowe techniki etc.
A tak nie mogę nic...
A tak nie mogę nic...
"Zaliczam glebe, wstaje, ide przed siebie, tej szansy nie pogrzebie bo ktoś daje znaki mi na niebie. I mina zrzednie tym co nie wierzyli, powiedzą kiedyś: Campari tu byli, prawdę mówili..."
Może po koronkowej parasoleczce jednemu z drugim?
Bidusia, naprawdę.
Campari pisze:A tak nie mogę nic...
Bidusia, naprawdę.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 13:37 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Lolli, jak sobie wyobrażasz zrobić grilla nad jeziorem w deszcz? nie jestem w posiadaniu żadnej altanki z daszkiem gdzie mógłbym tego grilla rozpalić...więc mi tutaj nie wyskakuj z koronkową parasoleczką mi tam deszcz nie przeszkadza, ale ogień ciężko rozpalić...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Campari pisze:A tak nie mogę nic...
A tak se możesz spożytkować czas w domu również w efektywny i budujący sposób.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Campari pisze:tak nie wyjdziesz z domu bez konieczności całkowitego zmoknięcia. Kiedy jest ciepło i świeci słonko aż przepełnia mnie energia, chce mi się trenować, zdobywać nowe miejsca, wykonywać nowe techniki etc.
w deszcz fajnie się biega, albo gra w piłkę (o ile gra się na trawie, albo na piasku przy lekkim deszczyku mżawce)
Imperator pisze:A tak se możesz spożytkować czas w domu również w efektywny i budujący sposób.
Ja akurat ćwiczę dyscyplinę, którą się uprawia w zadaszonym miejscu, więc deszcz mnie nie martwi.
Bardziej smuci mnie pogoda, bo aż ciągnie, by gdzieś pojechać w okolice Krakowa, pozacyndalać trochę i się zmęczyć albo w góry wybyć. A tu jednak motywacja inna jest.
Bardziej smuci mnie pogoda, bo aż ciągnie, by gdzieś pojechać w okolice Krakowa, pozacyndalać trochę i się zmęczyć albo w góry wybyć. A tu jednak motywacja inna jest.
Panowie, parkour w deszczu jest bardzo przyjemny jednak i tak samo niebezpieczny. Wszystko totalnie śliskie, jeden niepewny krok, skok, lądowanie i leeeecisz nie wiadomo ile w dół albo na co...
Pożytkowanie czasu w domu to zawsze rozwiązanie jednak wiadomo, każdy wolałby zająć sie tym co najbardziej lubi. No ale jak się nie ma co sie lubi...
Imperator, a co trenisz?
Lolli przynajmniej Ty mnie (nie)rozumiesz... xD
Pożytkowanie czasu w domu to zawsze rozwiązanie jednak wiadomo, każdy wolałby zająć sie tym co najbardziej lubi. No ale jak się nie ma co sie lubi...
Imperator, a co trenisz?
lollirot pisze:Bidusia, naprawdę.
Lolli przynajmniej Ty mnie (nie)rozumiesz... xD
Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 19:49 przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zaliczam glebe, wstaje, ide przed siebie, tej szansy nie pogrzebie bo ktoś daje znaki mi na niebie. I mina zrzednie tym co nie wierzyli, powiedzą kiedyś: Campari tu byli, prawdę mówili..."
No to jak trenujesz parkour, to dodatkowa praca nad siłą i wytrzymałością w domu się przyda.
Ja ćwiczę bilarda, podoba mi się ten sport bardzo. Ujarzmianie białej jest cholernie wciągające.
A poza tym, dla utrzymania kondycji jeżdżę rowerem (poza Kraków - kilkadziesiąt, czasem ponad 100 km, do roboty - bo szybciej) oraz chodzę po górach.
Ja ćwiczę bilarda, podoba mi się ten sport bardzo. Ujarzmianie białej jest cholernie wciągające.
A poza tym, dla utrzymania kondycji jeżdżę rowerem (poza Kraków - kilkadziesiąt, czasem ponad 100 km, do roboty - bo szybciej) oraz chodzę po górach.
studiuję ustawy, kodeks karny i cywilny, jutro ciężki dzień
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 19:20 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mijka pisze:studiuję ustawy, kodeks karny i cywilny, jutro ciężki dzień
trzymam kciuki
ahhh nie ma to jak całonocna partyjka w cywilizacje z bratem 2h snu i jazda na komendę...eeeaah, ja się tu martwiłem, że 2 tygodnie mi dadzą...i dali...2 miesiące tak więc sporo czasu na trening i naukę. expander jest, ławeczka jest, hantle są (i będą nowe) tak więc lecimy
a teraz szybka kąpiel i do pracy
- ksiezycowka
- Weteran
To ja dziś załączyłam dokładnie odwrotny. Kalendarz tak naciućkany, że głowa mała. Maj to będzie ciężki miesiąc dla nas.Dzindzer pisze:aka niewiedza czasami jest wspaniała. Gdybym wiedziała, zdawała sobie sprawę ile mam załatwiania to bym teraz była zestresowana, a tak włączyłam tryb się załatwi, się poszuka, sie kupi, sie zapłaci, się wszystko zrobi ale nie teraz. Więc jestem wyluzowana i spokojna
A ja mam luzik, tylko lekarzy pełno. Czasem sobie myślę, że może lepiej olać tych lekarzy i zdać się na zasadę "co ma być, to będzie". Bo pewnie skutek będzie identyczny jak bez latania.księżycówka pisze:To ja dziś załączyłam dokładnie odwrotny. Kalendarz tak naciućkany, że głowa mała. Maj to będzie ciężki miesiąc dla nas.
- ksiezycowka
- Weteran
Księgowe się nie nadają do flirtówImperator pisze:Miło sobie było poflirtować dziś z księgową.
Może i masz rację, ale jakbyś to olała i by coś wyszło nie miałabyś wyrzutów, że zaniedbałaś?mrt pisze:Czasem sobie myślę, że może lepiej olać tych lekarzy i zdać się na zasadę "co ma być, to będzie". Bo pewnie skutek będzie identyczny jak bez latania.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”