tarantula pisze:ps: w ciemnych wlosach zdecydowanie lepiej
zgadzam sie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Jak moj byly. Ostatnio ogladamy na piwie stare zdjecia, bo kumpel mial mi je poskanowac, ale zbytnio zesmy sie upiliYasmine pisze:Moon, wróć do tej czerwieni i do tej długości włosów!
moon pisze:Tak te niebieskie, co je lepiej widac. Moje stare pierwsze glany. [jeszcze je gdzies mam zachowane]
Gosia... pisze:Teraz to już taaak... Powoli trzeba się zawijać nie Mati?

Bo rudy trzyma mi sie ladny max tydzien na glowie a potem wyglada jak popluczyny po czerwonym winie. A odrosty z niego wygladaja okropnie. A ja farbuje z raz do roku i nie chce siemeczyc z odrostami niepodobnymi do mojeggo naturalnego koloru.Yasmine pisze:odaj jeden racjonalny argument dlaczego nie
moon pisze:Bo rudy trzyma mi sie ladny max tydzien na glowie a potem wyglada jak popluczyny po czerwonym winie. A odrosty z niego wygladaja okropnie. A ja farbuje z raz do roku i nie chce siemeczyc z odrostami niepodobnymi do mojeggo naturalnego koloru.
,
moon pisze:A ja farbuje z raz do roku i nie chce siemeczyc z odrostami niepodobnymi do mojeggo naturalnego koloru
Yasmine pisze:A odrosty fakt są okropne, ale każde, niekoniecznie przy czerwonym.

Yasmine pisze:A odrosty fakt są okropne, ale każde, niekoniecznie przy czerwonym .
lollirot pisze:tu nawet nie o odrosty chodzi. ja przez ponad rok miałam fiolet i każde farbowanie po kilku myciach kończyło się spranym bordo
Mia pisze:ale z blondem mialam tak, ze kupowlaam farbe, nakladalam sama i kolor byl okej
Mia pisze:ale jak masz odost w tym samym kolorze, tylko innej tonacji to inaczej wyglada niz przy kontrascie.
Augusto pisze:co do urody naszych forumowiczek to ja powiem jedno: Jawka po prostu wymiata,

Mia pisze:ale jak masz odost w tym samym kolorze, tylko innej tonacji to inaczej wyglada niz przy kontrascie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 523 gości