chciałam/łem się przywitać!!!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Przyszedłem się pokłonić i powiedzieć dzień dobry by sztuce savoir-vivre stała się zadość
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 17:27 przez Priap, łącznie zmieniany 1 raz.
- Little Edith
- Zaglądający
REAKTYWACJA
zapomnialam hasła, tego z maila też - zdarza sie
ogólnie powracam po jakimś roku ciszy - bogatsza o doświadczenia
pamieta ktos Edytkę:) ?
no to Edytka:) w nowej odsłonie - Little Edith WITA ponownie
REAKTYWACJA
zapomnialam hasła, tego z maila też - zdarza sie
ogólnie powracam po jakimś roku ciszy - bogatsza o doświadczenia
pamieta ktos Edytkę:) ?
no to Edytka:) w nowej odsłonie - Little Edith WITA ponownie
"... muzyka powinna sama zmuszać do myślenia, dając przy tym jakąś radość z jej słuchania."
witam
korzystajac z okazji chcialam sie przywitac z Wszystkimi
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
Dawno mnie tutaj nie było... Pojawiam się oczywiście dlaczego? No proste - bo mam problem Wiem że to okropne, ale życie mi się ostatnio (w przeciągu ostatniego roku, a zdecydowanie najmocniej w ostatnim półroczu)
Starałem się zrobić wszystko żeby jakoś to poukładać, tyle że ja chyba lepszy w psuciu jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie miałem dostępu do internetu... Dziś dostęp mam, ale "siedzę z ręką w nocniku" Znajdą się jakieś dobre dusze żeby biednego marudę psychiczne podratować?
Dawno mnie tutaj nie było... Pojawiam się oczywiście dlaczego? No proste - bo mam problem Wiem że to okropne, ale życie mi się ostatnio (w przeciągu ostatniego roku, a zdecydowanie najmocniej w ostatnim półroczu)
Starałem się zrobić wszystko żeby jakoś to poukładać, tyle że ja chyba lepszy w psuciu jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie miałem dostępu do internetu... Dziś dostęp mam, ale "siedzę z ręką w nocniku" Znajdą się jakieś dobre dusze żeby biednego marudę psychiczne podratować?
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający