księżycówka pisze:Jaśniej trochę?
Też poproszę jaśniej, jeśli można
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze: Bywały takie okresy już
księżycówka pisze:Gdzieś z 4 lata temu poszło sporo w dół, potem koszmarna moderacja się włączyła
księżycówka pisze: i teraz jak zawsze posuchy trochę jest.

Dzindzer pisze:Znaczy się odrzucasz moje prawie szczere zaproszenie i sobie idzieszchwastek pisze:bez owego poczucia zagrożenia
![]()
Jaka Ty pocieszna jesteś

zarżnęliście
Pogardą dla nowych
Forum jest dla użytkownika
idą reklamodawcy
pani_minister pisze:Ach, jaka ładna delegacja odpowiedzialności.
pani_minister pisze:Zioniesz pogardą w co drugim poście

Leśny Dziadek pisze:temat z mojej branży (promocyjnie)
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

AMX pisze:Heh, na tym forum zawsze istniało kółko wzajemnej adoracji w większym bądź mniejszym gronie.
Leśny Dziadek pisze:zarżnęliście to forum, moi drodzy. Zarżnęliście z premedytacją. To już jedynie zombie, żywy trup.
Leśny Dziadek pisze:Z każdym dniem coraz bardziej żenujące.
chwastek pisze:Dzindzer, wypiszesz listę zajęć, którym mogłabyś poświęcić się z o wiele większą ochotą i sprawić by one mogły Ci wiecej satysfakcji ... lub choćby zasugerujesz, iż istnieją takowe ...
PFC pisze:Wszystkie zboczenia zostały już praktycznie obgadane
Przez te 3 lata jak tu jestem tylko Ty tak szczerze sprawiasz, że mam ochotę zwrócić bigos komunijny na widok powtarzających się w kółko sloganów nie wnoszących nic do żadnego tematu
runeko pisze:to po co tu jesteś? Odpowiedź: aby tępić lewiznę i zboczenia nie wydaje mi się na temat.
pani_minister pisze:Czym różni się od Twojej pogardy wobec wszystkiego, co nie po myśli, co odmienne, co niepasujące, co propagandowo nieprawomyślne, co odmiennego zdania, co nie po linii, co inne, niż jedyne właściwe? Zioniesz pogardą w co drugim poście
Leśny Dziadek pisze:Więc z radością je tępię swoim piórem.

Leśny Dziadek pisze:I jak te lemingi, jak papugi powtarzacie te medialne fekalia.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 685 gości