Imperator pisze:ale potem się okazują być dziwnymi istotami z kosmosu
śmieszne, ale masz racje
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja zawsze tam wpierw idę na dział dziecięcy! Zazwyczaj większy wybór jest i rozmiary na mnie dobre Dopiero jak tam nic nie widzę szukam na damskimlollirot pisze:Wczoraj w Decathlonie jedyna, która mi się podobała, kosztowała 3 stówy, więc jak na koniec sezonu [i dużo pieniędzy zostawionych w IKEI] troszkę dużo, ale wtem patrzę na dział dziecięcy, a tam IDENTYCZNE kurtki za ponad połowę mniej - największa dziecięca była nawet na trochę wyższy wzrost niż mój I mam kurtałkę
Trzeba było go pozdrowićMijka pisze:Młody dzwonił, chyba pierwszy raz odkąd wyjechał. Na początku było dziwnie, ale potem miło się rozmawiało, jestem ciekawa jak sobie to wszystko układa. Wiem, że zachłysnął się pracą, tak jak ja, jak wyjechałam, nigdzie chyba nie ma lepszych warunków, żeby popaść w pracoholizm. Może uda nam się odnowić kontakt
Andrew pisze:Z dedykacją dla Teda
Nemezis pisze:Ledwo napisałam, że spodziewam się przypływu gotówki i już jaka propozycja...
Nemezis pisze:Mati, Ty męska szmiro
Leśny Dziadek pisze:Muszę Cię rozczarować, Mati Jestem normalny i chorych pragnień nie miewam
Nie! Skoro myślisz o zakupie kajdanków to jesteś zindoktrynowanym przez TVN, zwyrodniałym, lewackim dewiantem.Mati pisze:a ja jestem normalny
No rzeczywiście trudny skoro dziwi Cię słowo "kajdanków"Leśny Dziadek pisze:kajdanków?! Polska język, trudna język?
Wstydzić? Masz posypać głowę popiołem, przesyłać regularnie 30% zarobków na konto Radyja Maryja oraz zagłosować na PiS. Wtedy może jeszcze uda się Ciebie odratować.Mati pisze:Zaq, powinienem się wstydzić?
To że na pieska jest be Ted pisał już sto lat temu.Andrew pisze:to moze na pieska , czy też na jezdzca to też dwiacja >
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 148 gości