Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Dementuje. Nie wiem skąd Ci się to wzięło, ale nie mam żadnego nowego numeru!!
To czemu smsy nie dochodziły i był głuchy sygnał jak dzwoniłam?

Ostatnio zmieniony 27 lut 2010, 19:04 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak
Tańczyliście? <zazdrosna> To 19tego powtórka
I dzięki za telefon
A, lolli, co fajnego w Sephorze kupiłaś?
lollirot pisze:Ale chociaż potańczyliśmy
Tańczyliście? <zazdrosna> To 19tego powtórka
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak
Mijka pisze:Tańczyliście? <zazdrosna> To 19tego powtórkaI dzięki za telefon
![]()
A, lolli, co fajnego w Sephorze kupiłaś?
Tak, jako JEDYNI na sali

Wyjaśniłam mężowy urlop i 19-21 jesteśmy w Krk, więc czekamy na Cię
A w Sephorze Azzaro Twin, dwa cienie, pędzelek i kredkę.
[ Dodano: 2010-02-28, 08:46 ]
Nie pamiętam, kiedy ostatnio wstałam z własnej woli o 8:30 w niedzielę. To się raczej nie zdarzyło

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Pewnie. Zresztą ja i tak miałam tylko Twój numer ten nowy
aha aha
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
lollirot pisze:Nie pamiętam, kiedy ostatnio wstałam z własnej woli o 8:30 w niedzielę. To się raczej nie zdarzyło
ja wstałem o 9. ale przeczytałem Twój post Lolli i uznałem, że masz rację. trzeba iść dalej spać
księżycówka pisze:priva
napisałem Ci cośjuż

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Wujo Macias pisze:Pocieszne jest to takie pokazywanie "Patrzcie jakie z nas kumpele, dzwonimy do siebie i mamy wspolne konto na pejsbuku". Jeszcze chwilka, jeszcze momencik i beda posty w stylu "món, napisz mi priva, czy odebralas priva, w ktorym informowalam Cie,ze napisalam Ci priva".
zazdrośnik

księżycówka pisze:mam już wykupione 2 opakowania Mercilonu. Teraz czekam tylko na okres, który lada moment powinnam mieć wg kalendarzyka i mojego napuchniętego ciała i obolałych cycków
gratulacje? życzenia udanych numerków? czy jak?
ja pitole ... księżycówka, jakie to żenujace co wypisujesz ...
generalnie od jakiegoś czasu można wyczytać tutaj takie historie że aż żal ...
lollirot pisze:Wyjaśniłam mężowy urlop i 19-21 jesteśmy w Krk, więc czekamy na Cię
Super, ja się postaram załatwić te wejściówki na pokaz
księżycówka pisze:Bo bateria padła
To wszystko wyjaśnia, widzisz, co ja potrafię wymyślić w obliczu paniki

chwastek, wyluzuj, ten temat po prostu taki jest

Oglądam You've Got Mail. Mam sentyment do tego filmu, do zwyczaju picia soku pomarańczego rano i amerykańskich skrzynek na listy
[ Dodano: 2010-02-28, 20:36 ]
lolli ten pędzelek do podkładu?
- ksiezycowka
- Weteran
Oczywiście, że jestem nadal. To świństwo jakich mało przecież. Ale cóż poradzić - innej metody dla nas nie ma. Gumek mam po dziurki w uszach, te nowości typu wkładki dopochwowe czy mało rozwinięte u nas wciąż plastry mnie nie przekonują, a mimo pewnego nikłego zainteresowania metodami naturalnymi jakie się u mnie pojawiło - nie, nie ma mowy. Generalnie to po prostu jest próba z tabsami - jeśli będą na mnie działać tak jak kiedyś, z miejsca mamy ustalone, że je odstawiam i to bez żadnych "ale". Ale może mnie aż tak nie rozwalą, a za rok czy dwa może będziemy o potomku myśleć czy coś. Nigdy nie wiadomo.lollirot pisze:Hm, to już nie jesteś jednym z naczelnych przeciwników tabsów?

Wiem, wiem moja droga. Pewnie nie zauważyłaś, że to forum o miłości, seksie i antykoncepcji, nie?chwastek pisze:gratulacje? życzenia udanych numerków? czy jak?
ja pitole ... księżycówka, jakie to żenujace co wypisujesz ...
lollirot pisze:Ale chociaż potańczyliśmy
Daaawno nie byłem na parkiecie. Ale do dobrej muzyki wyjdę.

Tak, jako JEDYNI na saliAle w pierwszym rzędzie
Sie lubi być na przedzie.

Jak wracałem nocnym, to se usnąłem i na pętle zajechałem. Musiałem iść na piechotę 2 km.
Nie powiem, w jaki sposób stanąłem na nogi w następny dzień ale byłem zdziwiony, że się trzymałem całą sobotę. Chociaż trzymać to się musiałem dobrze i emanować życiem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
PFC pisze:Nieźle Lublin Warszawę pojechał: http://www.youtube.com/wa...player_embedded...Nemezis, zgadzasz się s tym?
![]()
Stare jak świat
W każdym bądź razie - ponoć to prawda. Ponoć, bo jak dla mnie nie wiem, kiedy i na co przetracam całą kasę, no i za jednoosobowy pokoik płacę stosunkowo dużo. Strach pomyśleć jak wyglądają wydatki studentów z innych miast

Wujo Macias, to ja się nie przyznam, co dzisiaj niespodziewanego mnie spotkało
chwastek pisze:generalnie od jakiegoś czasu można wyczytać tutaj takie historie że aż żal ...
Historie same w sobie to może nie żal, lecz posmiewisko w celu zabicia nudy, namiast żal jest czego innego: żal jest motywacji tych ludzi do pisania tego. Cholera wie po co sie kontaktują, co to za pseudoznajomości i czemu służą, że 2 obcych sobie ludzi <nawet jeśli jeszcze sobie z tego nie zdają sprawy> martwi sie, kto jakie tabsy łyka.
Od kiedy pojawił sie śledzik na NK to byłem przekonany, że ten dział umrze... Jakże się pomyliłem!
Ci ludzie nawet napisac nie mają do nikogo znajomego o swoim bólu głowy.
6 h zajęło mi przeczytanie Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet, a pomyśleć, że odłożyłam tę książkę po 40 stronach, bo pierwsze wrażenie było niespecjalnie przekonywujące, a sięgnęłam po nią znów tylko dlatego, że chiwlowo nie mam nic lepszego do przeczytania. Całkiem dobra rozyrwka, jeśli ktoś lubi kryminał, choć styl Larssona jest momentami drażniący. Ciekawe jak film wypada w porównianiu.
Teraz kąpiel i trzeba położyć się spać
Teraz kąpiel i trzeba położyć się spać
Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 09:09 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”