Jakas taka nie podobnataki sobie portrecik :-)

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

o jest zdjecie,ale tam wiecej ich jest, ktory to jest Ty? chyba, ze wszyscy to sa Andrew??Andrew pisze:Endriuł w Kraku

Andrew pisze:nie ma zdjeciatylko taki czerwony krzyżyk
Trzech facecików, każdy w okularkach, każdy z marynarką w ręce
Ale powiedz, Endrju, co zrobiłeś z fotkami, że dla dziewczyn jesteś tylko czerwonym krzyżykiem 

Marissa pisze:Ten w zielonej marynarce to Andrew![]()

jamaicanflower pisze:Marissa pisze:Ten w zielonej marynarce to Andrew![]()
Yhy
Żona nie ma, a Myszka ma chyba trochę więcej niż 23 lata. Łotewer, nieważne. Tylko dziwny dobór kolorów - zielona marynarka do pomarańczowej koszuli w kratę, hmm

KoleżankaYasmine pisze:unlucky_sink, ja sie od pewnego czasu zastanawiam, bo ona taka podobna do Ciebie, jakas niedawno odnaleziona siostra, czy jak

Andrew pisze:A skad wiesz , ze zony tu nie ma >? piszac o 23 latkach mialem na mysli facetów , Myszka to 85 rocznik
Andrew pisze:Myszka to 85 rocznik

Andrew pisze:Imperator odpowie wam jak bedzie chcial na jedno z tych pytan

moon pisze:TedBundy napisał/a:
Andrew napisał/a:
Myszka to 85 rocznik
padłem!
Zachowujecie sie jakbyscie nie wiedzili.Toż Andrew wiele razy pisal ze miedzy nimi roznica wieku to 20 lat.

TedBundy pisze:nie,nie o tym, to akurat mało razi, bo w konwencji żartu

moon pisze: Ciekawam jest wygladu Twoich dzieci - sama nie wiem czemu
<browar> Imperator pisze:Andrew pisze:Imperator odpowie wam jak bedzie chcial na jedno z tych pytan
Czemuś wieśni nie dał, że przybywasz?![]()
jamaicanflower pisze:Bo żonę już widziałam i to nie ona. :
nie moglas widziec mojej zony TedBundy pisze:Andrew pisze:Myszka to 85 rocznik
padłem!

Andrew pisze:jamaicanflower napisał/a:
Bo żonę już widziałam i to nie ona. :
coś Ci sie kolezanko pokreciło -nie moglas widziec mojej zony
Co drugi Twój post jest o nich, a jak przyjdzie co do czego, czyli do ujawniania zdjęć, to już słowa nie powiesz
Zresztą, kogo by to interesowało ;PP
tam gdzie jest zdjecie o którym piszesz , jest też wyjasnienie kto jest na nim <browar>
jamaicanflower pisze:Wklejałeś tu już zdjęcie z którąś z kobiet, Myszką bądź żoną, sama nie wiem.

Andrew pisze:tych co pytaja i ciagle piszą o tym , miedzy innymi Ty![]()
tam gdzie jest zdjecie o którym piszesz , jest też wyjasnienie kto jest na nim <browar>
Się pisze: nie twoja sprawa, xy i po kłopocie...Andrew pisze:jamaicanflower napisał/a:
Wklejałeś tu już zdjęcie z którąś z kobiet, Myszką bądź żoną, sama nie wiem.
poszukaj zatem , a sie dowiesz

to jeszcze mam opisy robic jamaicanflower pisze:A z tymi brzuszkami myślałam, że o dziewczynach pisałeś, bo czarnulka - zapewne Myszka, też ma wystający brzuszek

Andrew pisze:to jeszcze mam opisy robicwybaczcie
Andrew pisze:tam gdzie jest zdjecie o którym piszesz , jest też wyjasnienie kto jest na nim <browar>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1278 gości