księżycówka pisze:Mocno zaś niekorzystnie mogą działać dzieci - u mnie np. od razu taka osoba odpada.
U mnie też odpada. Mam swoje powody.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Mocno zaś niekorzystnie mogą działać dzieci - u mnie np. od razu taka osoba odpada.
Zależy. Jeśli taka Nemezis lat 23 pisze o jeszcze młodszym od siebie rozwodniku - tak. Ale w późniejszym wieku nie działa niekorzystnie raczej, zwłaszcza jeśli partnera już nie łączy z byłą żoną. Mocno zaś niekorzystnie mogą działać dzieci - u mnie np. od razu taka osoba odpada.
Dzindzer pisze:Chociaż jeśli chodzi o typowy niezobowiązujący romans to bym takiego rozwodnika z dzieckiem nie wykluczała.
księżycówka pisze:Zależy. Jeśli taka Nemezis lat 23 pisze o jeszcze młodszym od siebie rozwodniku - tak. Ale w późniejszym wieku nie działa niekorzystnie raczej, zwłaszcza jeśli partnera już nie łączy z byłą żoną. Mocno zaś niekorzystnie mogą działać dzieci - u mnie np. od razu taka osoba odpada.
Ja za pojutrze lub w piątek idę po Nokię 2700 classic. Takie se, ale do września-listopada tylko się przemęczę, a wtedy bratu odsprzedam i wezmę sobie coś mniej podyktowanego ceną samego aparatu w tej chwili. No i po aparat foto idę więc przyjazd Impka zostanie uwieczniony w sobotęDzindzer pisze:Kupiłam sobie nowy telefon
Mijka pisze:mój z reala starszy, po rozwodzie, z dwójką dzieci, niewiele wyższy, kto ma gorzej?
Mijka pisze:w 100% się zgadzam.
Nemezis pisze:Stawiam, że Ty, bo ja nawet przez ułamek sekundy nie pomyślałam o tamtym inaczej jak o znajomym.
księżycówka pisze:Za godzinę mam usg w szpitalu i zabronili jeść
USG wątroby w końcu zrobiłam, wyniki krwi już mam. Teraz wizyta u lekarza w szpitalu zakaźnym jeszcze. Nie no jak miałam 6 lat wszczepili mi w CZD żółtaczkę typu B. Nigdy jej nie sprawdzałam, ani nie kontrolowałam i w końcu się zebrałam do tego.Mijka pisze:Czemu usg? Coś się dzieje?
Dzindzer pisze:Ja mam 2 pieta wyżej od po 6. a położyłam się spać przed piątą.
Dzindzer pisze:Czy oni nie mogą chociaż tak od 9 zacząć pracować
Mijka pisze:Ja zasnęłam o drugiej z książką w rękach, ale naprawdę chciałam się wyspać.
Mijka pisze:Widziałam gdzieś w promocji
i zastanawiam się czy nie kupić
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości