Mijka pisze:Impek, my coś pecha mamy ostatnio, co?
Jakiś taki zbieg okoliczności. Ja już się przyzwyczaiłem.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mijka pisze:Impek, my coś pecha mamy ostatnio, co?
Andrew pisze:Ale to Ty twierdisz , ze wybór jest mały
Imperator pisze:Jakiś taki zbieg okoliczności. Ja już się przyzwyczaiłem.
Mijka pisze:Na wyjścia wizytowe - marynarka i po kłopocie.
Andrew pisze:W kwesti plecaków i toreb , wyjechałas niczym czołgiem , my tu o portmanetkach i telefonach albo tym co wkladają do kieszeni ! co powoduje ich wypchanie ! nie zas o czymś co wymaga zabrania plecaka , czy torby.
Andrew pisze:ale my tu też nie o wyjsciu wizytowym ...
Andrew pisze:Nie pisalem o popularnosci - to Ty to tu wytknełas !
Mijka pisze:Wciąż o tym samym, tylko Ty nie rozumiesz. Facet jak ma tylko porfel, telefon i klucze i tak weźmie plecak/torbę, a nie saszetkę. Jasne, czy powtórzyć jeszcze milion razy?
Mijka pisze:A ja tak, bo na takie plecak/torba czy pożal się boże - szaszetka, nie pasują.
Mijka pisze:Tak, bo to ma związek. Saszetki budzą śmieszność = są niepopularne.
Andrew pisze:Nie spotkałem nigdy chłopaka młodego (a sam przeciez mam syna ,a i jego koleddzy...)
by nosił plecak by w nim miec to co piszesz , wypychają jednak kieszenie , co nie znaczy ze inni nie noszą plecaków
Andrew pisze:Rozumiem , ze u ciebie budzą smieszność.
Andrew pisze:Dla inych są raczej niewygodne , młodzi lubią miec wolne rece i tyle .
Imperator pisze:To jesteśmy umówieni. Przyjeżdżaj.
Blazej30 pisze:Mijka, Andrew, wy jeszcze o tym?
Blazej30 pisze:byłem wczoraj swatany
wiesz jak to się mówi - kto się czubi...Mijka pisze:co, popcorn się skończył?
no aż do seksu nie doszłoMijka pisze:Do dupy nie?
to chyba przypadłość tego wieku. miałem spotkać się ze starymi znajomymi a wylądowałem na targu starych kawalerów oceniany przez niewyżyte analnie stare panny.Mijka pisze:ale nie daję się
Blazej30 pisze:wiesz jak to się mówi - kto się czubi...
Mijka pisze:A ja spotkałam i co? Wielu znam facetów, którzy noszą torby, a w nich portfel, klucze, telefon, czasami jeszcze jedną dodatkową rzecz, albo wrzucają coś, bo i tak biorą torbę, bo nie chcą kieszeni wypychać.
Mijka pisze:Nie tylko, jak się okazało na forum. I nie tylko we mnie jako kobiecie budzą śmieszność
Andrew pisze:Zatem pokaz mi tą torbę ...
Ty spotkałas ... Ok ja tez spotkałem - jednorożca .
Andrew pisze:Czyzby > kto jeszcze wysmiał saszetki ilu ich było , ze piszesz o forum - jako o całosci .
Imperator pisze:Hmm. W sumie... czemu nie. Lubię pić wódkę na śląsku.
Mijka pisze: że nie darzę Andrew odpowiednią sympatiąa że mnie ostatnio
, to swoją drogą
Mijka pisze:No, bo! Tu nawet ciepła wodka dobrze smakuje, no nie księżycówka?
Andrew pisze:Myjka ... saszetka nie jest zadna alternatywą dla torby czy plecaka
Andrew pisze:troche to wkurzanie Cie jeszcze potrwa
Imperator pisze:Bo to Żołądkowa Gorzka miętowa była i może dlatego.
Andrew pisze:ale ... przecież to Ty sie czepiasz ...
Ja piłam u Was ciepłą wódkę?Mijka pisze:No, bo! Tu nawet ciepła wodka dobrze smakuje, no nie księżycówka?
Znaczy się niektórzy nie pamiętają, że coś pili...Ale Młody, Księżycówka i Cubasa dali radę wypić do dna.
Przecież on tak pisał zawsze i nie było zgłoszeń żadnych więc o co Ci chodzi?Nemezis pisze:eżeli jeszcze raz przekręcisz nick Mijki, zrobi Ci się tak brzydko czerwono
księżycówka pisze:Przecież on tak pisał zawsze i nie było zgłoszeń żadnych
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości