ja nie mam się w co ubrać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:, ale podziwiam nie raz stroje innych i inwencje innych.
tez podziwiam u innych. w ogole sie ogladam za fajnie ubranymi dziewczynami

Yasmine pisze:Nie miałabym odwagi na widzimisię kogoś tam na mojej głowie
ja ma zaufanie do kogos kto zna sie na swoim fachu, bo to jego praca i pasja
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem. Mnie teraz tez wszyscy namawiaja do zaapuszczania. Ponoc mi tak bylo lepiej. Ale ja nie moge zniesc moich odrastajacych wlosow. Zreszta Yas widzialas, ze ja pilnie potrzebuje fryzjera teraz ;DDYasmine pisze:I jak tu zapuścić.
[ Dodano: 2007-09-21, 23:00 ]
W krotszych to mnie wkurza, ze nie moge ich obcianac raz na 3 miesiace tylko co miesiac powinnam
Nie wiem, czy taka rewelacja. Nie jestem odważna, dlatego zapuszczam
Nie obcinam chyba od 3,5 roku (miałam takie króciutkie, że związać nie mogłam - beznadzieja w moim wykonaniu, tak na marginesie). Przeszkadzają mi bardzo -są ciężkie, grube - zaplątuje się w nie w nocy, bądź luby. Kłopot w układaniu, szybko rosną - problem z farbowaniem, nie są pocieniowane - pospolita fryzura bez wariacji.
Same wady, to dlaczego nie obetnę ? hmm, bo jak tak przejrzę się w biegu w witrynie sklepowej i zobaczę rozwiane, długie włosy we własnym wykonaniu to, to nawet fajne jest
a tak serio - planuję pocieniować, ale boje się, że ktoś mi schrzani do końca fryzurę. I ja pomysłu nie mam.
Same wady, to dlaczego nie obetnę ? hmm, bo jak tak przejrzę się w biegu w witrynie sklepowej i zobaczę rozwiane, długie włosy we własnym wykonaniu to, to nawet fajne jest

a tak serio - planuję pocieniować, ale boje się, że ktoś mi schrzani do końca fryzurę. I ja pomysłu nie mam.
-
- Weteran
Gosia... pisze:Przeszkadzają mi bardzo -są ciężkie, grube - zaplątuje się w nie w nocy, bądź luby. Kłopot w układaniu, szybko rosną - problem z farbowaniem, nie są pocieniowane - pospolita fryzura bez wariacji.
Oprocz farbowania, to dobrze rozumiem rozterki. Jeszcze niedawno takie mialam. Ale nie zaluje scinki, jednak nowa fryzura ma mnostwo zalet. Zreszta juz rok nic nie scinalam (i moge sie pochwalic, ze mam ciagle bardzo zdrowe, nawet koncowki nieporozdwajane

Ale przyznam, mam swietnego fryzjera, cuda na glowie robi, wiec moze dlatego jestem tak zadowolona
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
moon pisze:Zreszta Yas widzialas, ze ja pilnie potrzebuje fryzjera teraz ;DD
No, ale jechałaś z mokrymi do nas, to Cie ratuje, że nie było super ekstra ułożone

Mia pisze:ale ja nie zaluje ze scielam
ja też nie żałowałam, że obciełam, przez kilka miesięcy byłam zachwycona krótkimi włosami. Teraz entuzjazm minął i to bardzo i patrzeć na nie nie moge, chcę długie znów, już nigdy nie obetne

Gosia... pisze:Nie obcinam chyba od 3,5 roku
o raaaany, długa droga przede mną, chociaż ja tylko do łopatek chce.
Gosia... pisze:szybko rosną - problem z farbowaniem
chciałąbym mieć taki kłopot
-
- Weteran
Yasmine pisze:o raaaany, długa droga przede mną, chociaż ja tylko do łopatek chce.
To jakie Ty masz teraz?

Ja w tej chwili mam do lopatek, po obcieciu.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Tez nie wiem, ale mi i w krotkich i dluzszych jest dobrze. Nie rosna zas sama z siebie dalej niz do ramion. Ja w ogole powinnam nauczyc sie je ukladac, ale ni cholery mi takie rzeczy nie idaYasmine pisze:Ale Ty masz strasznie cieniutkie włosy, nie wiem jaka fryzurka była dobra dla Ciebie![]()
. Coz to raz, ale chodzilo mi o dlugosc raczej. Bo juz odrastaja i wygladaja niezbytYasmine pisze:No, ale jechałaś z mokrymi do nas, to Cie ratuje, że nie było super ekstra ułożone
moon pisze:mi i w krotkich i dluzszych jest dobrze
A mi w każdych jest źle
Najlepiej by było, jakbyśmy wszyscy, my ludzie, mieli krótkie włosy, bez wyróżniania się i już - problem z głowy.
Yasmine pisze:Gosia... napisał/a:
szybko rosną - problem z farbowaniem
chciałąbym mieć taki kłopot .
A dlaczego? Ja nienawidzę farbowania <ble>
złotooka kotka pisze:Gosia... napisał/a:
Przeszkadzają mi bardzo -są ciężkie, grube - zaplątuje się w nie w nocy, bądź luby. Kłopot w układaniu, szybko rosną - problem z farbowaniem, nie są pocieniowane - pospolita fryzura bez wariacji.
Oprocz farbowania, to dobrze rozumiem rozterki
Farbowanie obok tabletek antykoncepcyjnych to najgorsza decyzja w moim życiu, do tej pory
złotooka kotka pisze:To jakie Ty masz teraz?![]()
mam bardzo wycieniowane włosy. Najdłuższe z tyłu są do ramion, najkrótsze najbardziej na górze kończą się z uchem, do tego beznadziejna grzywka, którą zapuszczam i zapuszczam i zapuścić nie mogę.
moon pisze:Nie rosna zas sama z siebie dalej niz do ramion.
jak nie rosną

moon pisze:ale chodzilo mi o dlugosc raczej. Bo juz odrastaja i wygladaja niezbyt
ja bym zapuszczała na Twoim miejscu tak za ucho trochę.
[ Dodano: 2007-09-21, 23:24 ]
Gosia... pisze:A dlaczego? Ja nienawidzę farbowania <ble>
ja przerzuciłam się na szampony ostatnio, a poza tym, zawsze można farbować same odrosty i nie nakładać na resztę włosów, przy czarnym kolorze nie widać jakiejś różnicy z resztą włosów. Chodziło mi o to, że chciałabym mieć taki problem, żeby mi włosy szybko rosły
Ja jem belisse na włosy, mam odżywke wax, lotion seboradin, wcinam dużo białka i trochę wzrost się przyśpieszył, ale o spektakularnych efektach mówić nie mogę.
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:o raaaany, długa droga przede mną, chociaż ja tylko do łopatek chce.
ja mialam do lopatek
ale mi bardzo syzbko rosna wlosy, od szyji do lopatek powiedzmy 4 mce
moon pisze:Ja w ogole powinnam nauczyc sie je ukladac, ale ni cholery mi takie rzeczy nie ida
mi tez nie, nic z wlosami nie robie
no ostatnio te eksperymenty z loczkami
ale tak to absolutnie nic
Yasmine pisze:ja bym zapuszczała na Twoim miejscu tak za ucho trochę.
zgadzam sie
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon pisze:Ja bym w ogole sie poopalala. Z piwkiem w reku i przystojnym mezczyznom obok <rozmarzona>
ja Cie prosze nie pisz takich rzeczy, kiedy ani slonca za oknem, ani faceta pod reka - nie ma
Jawka pisze:Aby wyrazić swoją dezaprobatę wobec wyjątowo koszmarnej bluzki, szczerze to dawno nie widziałam tak wyjątkowo brzydkiego ciucha i dlatego napisałam.
przesadziłaś, dla mnie bluzka jest brzydka, ale żeby koszmarna?
Jawka pisze:Seksowne są wąskie ołowkowe spódnice
moja wielka miłość

Jawka pisze:kamizelki podkreślające biust i talię
a to się jeszcze nosi?
Jawka pisze:Ale 100 razy seksowniej wyglada kobieta w podkręslającej ksztalty spódnicy, niż w pasku na biodrach, który wyobraźni nie zostawia zbyt wiele miejsca do popisów.
a ja lubię i to, i to
Mia pisze:w ogole sie ogladam za fajnie ubranymi dziewczynami
ja też

Yasmine pisze:Cytat:
Bo właśnie odkryłam, że mam włosy prawie do pasa <boje_sie>ile zapuszczałaś
![]()
do pasa? u nikogo mi się taka długość nie podoba, wygląda to po prostu śmiesznie

moon pisze:Nie wiem. Mnie teraz tez wszyscy namawiaja do zaapuszczania.
ja zapuszczam już od 2 lat i jakoś nie mogę:D teraz mam trochę za ramiona i już przestały się układać, więc chyba znów mnie czeka fryzjer.
moon pisze:W krotszych to mnie wkurza, ze nie moge ich obcianac raz na 3 miesiace tylko co miesiac powinnam
ja bym w życiu do krótkich nie wróciła,dla mnie kobieta musi mieć przynajmniej półdługie.
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:a to się jeszcze nosi? dawno nie widziałam kamizelek
no wielki powrot teraz, mi sie nie podobaja
Nola pisze:ja bym w życiu do krótkich nie wróciła,dla mnie kobieta musi mieć przynajmniej półdługie.
i znow zaczela by sie dyskusja jakie to krotkie, a jakie poldlugie
Mia pisze:ale mi bardzo syzbko rosna wlosy, od szyji do lopatek powiedzmy 4 mce![]()
<boje_sie> ja obcinałam się w kwietniu czyli 5 miesięcy temu. Od tego czasu z włosów które sięgały końca szyi mam takie jak widziałaś teraz

Mia pisze:a ja sie chyba na solarium przejde na 5 min, w tych wlosach nowych jakos blado wygladam
no czerwony kolor włosów pasuje do takiej brzoskwiniowej cery. Sama miałam ten problem 2 lata, w zimę wyglądałam tak później przy tych włosach szaro na twarzy.
Yasmine pisze:moon napisał/a:
No robia stop i nie rosna.
pierwszy raz słysze
ja mam tak samo, tylko ze u mnie ta granica jest tak za ramionami
Nola pisze:ja teższkoda tylko, że ich u mnie tak mało,
tez sie lubie ogladac i tez załuje, ze tak mało takich według mnie dobrze ubranych. tu nie chodzi mi teraz o to, ze maja byc ubrane w moim stylu, ale ogólnie ciekawie jakos i żeby to wszystko na tej osobe z ta osoba tworzyłao całosc
Nola pisze:do pasa? u nikogo mi się taka długość nie podoba, wygląda to po prostu śmiesznie![]()
no taka tez mi sie nie podoba, jak jescze jakis to wycieniowane to jeszcze, ale jak takie proste to mi sie z firanka kojazy, sama nie wiem czemu
chyba ide dzisiaj na grzyby

Dzindzer pisze:ja mam tak samo, tylko ze u mnie ta granica jest tak za ramionami
Kurcze dobrze, ze ja tak nie mam
Dzindzer pisze:no taka tez mi sie nie podoba, jak jescze jakis to wycieniowane to jeszcze,
ja o wycieniowanych mówie, takie zwykłe bez fajnego cięcia to też mi się nie podbają. Ale ogólnie mi się długie tylko czarne podobają, więc wybredna jestem
[ Dodano: 2007-09-22, 11:48 ]
ej dziewczyny o jakich wy kamizelkach mówicie, bo ja nie mam pojęcia

Yasmine pisze:no czerwony kolor włosów pasuje do takiej brzoskwiniowej cery.
brzoskwiniowej nie bede miala, ale generalnie mysle ze troszke sie zabrazowic trzeba

Dzindzer pisze:no taka tez mi sie nie podoba, jak jescze jakis to wycieniowane to jeszcze, ale jak takie proste to mi sie z firanka kojazy, sama nie wiem czemu
mi tez sie nie podobaja takie dlugie wlosy
Gosia, zle nas zrozumialas. Nikt nie chcial Tobie dopieprzyc, sama pisalas ze zastanawiasz sie nad scieciem, wiec to moze i dobry pomysl
[ Dodano: 2007-09-23, 02:26 ]
a btw mi w ogole ciezko sobie Ciebie wyobrazic w az tak dlugich wlosach
[ Dodano: 2007-09-23, 02:26 ]
a btw mi w ogole ciezko sobie Ciebie wyobrazic w az tak dlugich wlosach

Wróć do „Wszystkie inne tematy”