Krzych(TenTyp) pisze:Nie lubię tego nowego stulu
Eeeeee?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Krzych(TenTyp) pisze:Jestem wsumie napierolony jak meserszmit, i ujarany jak sam jezus chrystus
Yasmine pisze:sądzę, że on odkrył jakiś styl, o jakim nie mamy pojęcia
Sęk w tym, że w świecie tych ludzi jestem ważnym elementem. Przyjacielem. Może dla Ciebie to nic. Dla mnie to wiele.AMX pisze:Może jeszcze o tym nie wiesz,ale nie jesteś pępkiem wszechświata jedno marnym pyłkiem ,który nic nie znaczy w tym ogromie i przeminie.Więcej wyrozumiałości dla innych,oni też mają swoje życie.
Ja niedługo się ujaram <rotfl2>Krzych(TenTyp) pisze:Jestem wsumie napierolony jak meserszmit, i ujarany jak sam jezus chrystus
A ja jestem poważnym kooordynatorem w poważnej formie, który ma jutro spotkanie ze wszystkimi dyrektorami firmy,a mimo to wstawiłam kolejne piwo do lodówki ;DDKrzych(TenTyp) pisze:Ja pracuje na zlecenie moge sobie pozwolić na najebke nawet w środku tygodnia tymbardziej ze pracuje w nocy![]()
księżycówka pisze:A ja jestem poważnym kooordynatorem w poważnej formie, który ma jutro spotkanie ze wszystkimi dyrektorami firmy,a mimo to wstawiłam kolejne piwo do lodówki ;DD
Ja nie ruszę. Za zimno. Do nocnego jest przez park pustyKrzych(TenTyp) pisze:Ja wsumie sobie wyjdę gdzieś tak sa godzinkę po jakiś brobo mi się kończy jeb*any XD
księżycówka pisze:Sęk w tym, że w świecie tych ludzi jestem ważnym elementem. Przyjacielem. Może dla Ciebie to nic. Dla mnie to wiele.
Yasmine pisze:Widzę, że po whisky włącza Ci się szczerość![]()
Dżin kochana! lampka wina na sen nie zaszkodzi, a mi będzie raźniej
Takie piwo desperados:)
a bierz co chceszA czy jak zamiast tego wina wezmę Koźlaka to tez Ci będzie raźniej
zazdroszczę-ja niestety tylko wino i desperadosy-zapasy kubusia puchatka się skonczyły ;DDDzindzer pisze:Zimny koźlak z sokiem imbirowym to co czego akurat potrzebuje
Bo to nie piwo. Też o tym pomyślałam, ale się złapałam, że wy to te wińska ciągle pijecie to, że może to nie toto tylko wino jakieś.Dzindzer pisze:Dzikie piwo
ale Księżycówka gotowa napisać, ze to nie piwo
wiec pijam przetrawione nie-piwo wlane do butelkiksiężycówka pisze:takim przetrawionym i wydalonym piwem nalanym do butelki
księżycówka pisze:Desperados dla mnie smakuje takim przetrawionym i wydalonym piwem nalanym do butelki.
unlucky_sink pisze:btw zauwazylam ze jak pijam sama alkohol to zawsze na poczatku maluje usta na czerwono
I też dopiero teraz to zauwazylas-bo ja niby o tym wiedzialam, ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam-chociażwiem, że kiedyś nie umialam znaleźć szminki i zamiast dopić otwarta buteke poszłam spać, bo to już nie to. Jak mogłabym pić w samotności bez szminkiDzindzer pisze:. Nawet jak mam inne to odczuwam taka potrzebę zmiany, czemu nie wiem.
dobranocksiężycówka pisze:Ok, ok. Zaraz spać idę. Za 4 h wstaję.
księżycówka pisze:Ok, ok. Zaraz spać idę. Za 4 h wstaję.
unlucky_sink pisze:I też dopiero teraz to zauwazylas-bo ja niby o tym wiedzialam,
unlucky_sink pisze:Jak mogłabym pić w samotności bez szminki![]()
![]()
otóż to!!Dzindzer pisze:To pachniało by jakąś desperacją
hmmmm nie wiem co nas dzwwi-robimy to dla siebie-nie wiem jakie to ma źródło-ale dla siebie, wiec chyba dobrze:)Dzindzer pisze:a tez niby wiedziałam, tak trochę, bo przecież jak się buty zmienia to się wie. Ale jakoś tak nie zastanawiałam się nad tym. a jak pije kakao to obowiązkowo zakładam kapcie zwierzaki
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 236 gości