tanebo pisze:10 letnie downy mają świadomość
Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?

Pisałem, że są niedorozwinięci jak ta Twoja zygota - też nie przeżyją sami.
Świadomość była o facecie w komórce!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:paula19 pisze:Ale ten kawałek zygoty to równiez kawałek kobiety!!!! Nie zapominajcie o tym...
i w sumie faceta tez
paula19 pisze:I żeby nas pouczać??
Gosia... pisze:Tedzik -czy Twoja kobieta zna Twoje poglądy (tylko nie mow, ze je podziela)??
paula19 pisze:Pozwolić obcemu facetowi grzebać w jej macicy i połamac w niej maleńkie kosteczki, wytargać maleńkie serduszko i płucka swojego dziecka, wyrzucic do kosza jego główk
paula19 pisze:Daletego niedouczonym radze poczytać coś madrego
Himler z pozoru też był normalny..Dla mnie te dwie kobiety to zwykle morederczynie..TedBundy pisze:Znam dwie, które dokonały zabiegu. Są normalnymi kobietami. Mają chciane, kochane i planowane potomstwo. Twa teoria wali się w drobny mak.
TedBundy pisze:W tej sprawie jestem skrajnym, wolnościowym liberałem. .
paula19 pisze:grzebać w jej macicy i połamac w niej maleńkie kosteczki, wytargać maleńkie serduszko i płucka swojego dziecka, wyrzucic do kosza jego główkę. Istne barbarzynstwo...
paula19 pisze:A jeszcze jedno tylko kretyn by się wzruszył czytając o tym że ktoś wielkimi nożycami miażdzy dziecko.
Pegaz pisze:wrednych skrobiących zdzir..
pani_minister pisze:Wolno wszystko.
TedBundy pisze:zliberalizować obecną
TedBundy pisze:To sprawa obojga partnerów, czy chcą w danym momencie mieć potomstwo, czy nie
nie rozumiem tej bierności..Trzeba zapobiegać takim sytuacjom i prawo robi to lepiej lub gorzej ostrzegając przed robieniem czegoś co ogranicza innych..i już masz w tym miejscu ograniczenie-nie zrobisz wszystkiego..po pierwsze dlatego że nie wolno a po drugie dlatego że poniesiesz kare..(kara rzecz względna-może to być nawet strach drążący przez całe życie że cię złapią).pani_minister pisze:A może nic mu się nie stanie, będzie zył długo i szczęśliwie pastwiąc się nade mną.
pani_minister pisze:paula19 pisze:a czy aborcja to stawianie czała konsekwencjom, czy ucieczka od nich??
Sama opisujesz, jak koszmarne sa konsekwencje aborcji dla kobiet, które przez to przeszły. Nie uważasz, że w takim przypadku trzeba być odważnym człowiekiem, żeby się na to decydować?
Pegaz pisze:i już masz w tym miejscu ograniczenie-nie zrobisz wszystkiego..po pierwsze dlatego że nie wolno a po drugie dlatego że poniesiesz kare..
paula19 pisze:A później się dziwicie czemu swiat jest zły...
paula19 pisze:Babadnia dowodzą ze większość kobiet nigdy by sie na to nie zdecydowała gdyby otrzymała wcześniej wsparcie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 368 gości