Mijka, trzymaj sie!

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Nie znoszę ustalania terminów. Młody ja nie wiem co mi przyniesie jutrzejszy dzień ani gdzie mnie wiatr pogna w jakiś tam termin.Mati pisze:no bo wiesz, trza ustalić mniej więcej termin, jakiś weekend czy coś. transport mam tak, że jestem w Stolicy koło 10, i jakoś w nocy bym wracał. trza rzucić terminem, co byśmy mogli sobie na spokojnie wolne załatwić i ewentualnie jeszcze kogoś ściągnąć
Na wiosnę jak będzie ciepło, a mi życie przestanie tak gnać jak teraz. Ciepło być musi, bo idziemy na lodyMati pisze:Okolice 13 albo 20 marca. Pasuje?...Czy np bardziej koniec lutego?

Pff, odezwał się ten co już ze 100 razy się zapowiadał na przyjazd do Warszawy.Imperator pisze:Wybiera się jak sójka za morze.
Prędzej mnie ściągał do Krakowa księżycówka pisze:Na wiosnę jak będzie ciepło, a mi życie przestanie tak gnać jak teraz. Ciepło być musi, bo idziemy na lody
księżycówka pisze:Nie znoszę ustalania terminów. Młody ja nie wiem co mi przyniesie jutrzejszy dzień ani gdzie mnie wiatr pogna w jakiś tam termin.
?
księżycówka pisze:Pff, odezwał się ten co już ze 100 razy się zapowiadał na przyjazd do Warszawy.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Pewnie tak, ale mi Młody się umowa kończy z tym miesiącem i nawet nie wiem czy pracę będę mieć dalej, a jeśli czy choćby umowę o pracę i prawo do urlopu, którego teraz nie mam. Możliwe też, że będę od lutego szukać innej pracy. Dlatego powtarzam raz jeszcze - nie planuje nicMati pisze:nie no żartuje, ale wiesz, urlopik, wolne będzie trzeba wziąć![]()
Dobra, przecież i tak nie dotrzeszImperator pisze:Właśnie, tak se pomyślałem, że ruszyłbym do jakiegoś miasta, pojechał gdzieś. Pewnie będzie to Wawa. Mało oryginalnie, wiem.
księżycówka pisze:Dlatego powtarzam raz jeszcze - nie planuje nic

Imperator pisze:Ale pojechałaś mi po ambicji.

księżycówka pisze:Po ambicji? Nie, tym razem nie śmieję się przecież z zanikających samczych instynktów

Imperator pisze:Wszystkiego najlepszego dla Błażeja! Sto lat i szczęścia w nowym roku życia!
grzecznie podziękowałMijka pisze:Błażej, zrób sobie prezent na urodziny, rusz dupe i się wyprowadź

znam ten ból. same kłody pod nogi. wszystko się wleeeeecze. zwłaszcza poszukiwanie nowej pracy.Mijka pisze:Jakaś irracjonalna panika wypełnia mi serce i wcale nie będę zaskoczona, jeśli mi je zaraz rozsadzi.

może nie depresja. ale stan przygnębienia raczej.księżycówka pisze:Czy wy wycie w ogóle czym jest depresja, że tak łatwo sobie diagnozy stawiacie?
bosz. znowu? hartować się trzaksiężycówka pisze:Chyba mam początek zapalenia gardła. Super.
a tak otworzysz lodówkę i znowu przeziębienie 

księżycówka pisze:Czy wy wycie w ogóle czym jest depresja, że tak łatwo sobie diagnozy stawiacie?
księżycówka pisze:Ostatni raz miałam z rok temu. Jakie znowu? W grudniu miałam anginę ropną, a nie zapalenie gardła. I kurna hartuję się. Inaczej bym była ciągiem chora, a nie tak jak teraz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 669 gości