Cynik pisze:Jadąc szybciej stwarzasz większe zagrożenie dla innych. Sam się zabijaj kiedy chcesz, ale innych nie ciągnij ze sobą.
ble ble ble !

na autostradach niemieckich , gdzie nie ma ograniczen jezdzą po 220 i nie ma tyle wypadków co u nas , bo u nas wlasnie jezdzą po 90 100 i obale tu mit , o super drogach niemieckich , raz w tygodniu conajmniej tam jestem .
Osioł musi zdac sobie sprawe , ze nie jest sam na drodze i ze nie wszyscy chca jechać tak jak On , niektórym sie spieszy , a złosliwosc takich tuków jest okrutna , wjedzie ci taki na pas lewy , ma te 130 i za censored z niego nie zjedie póki nie bedzie mial drogi wolnej według jego uznania , w niemczech lewy pas to tylko słuzy do wypzredzania , potem zaraz z niego zjezdzają by ci ustapic i powiedziec sławetne jedz sobie w censored !

i to dzial bo nie wywołuje agresji an drodze w pzreciwienstwie do matoła który telepie sie 130 przepisowe i chce Cie nauczyc przepisów , jak i udowodnic ci , ze pojedziesz przepisowo . Odradzam takich praktyk na drodze , jzu jeden sie nacił , pasazerowie ze mna jadacy nie wytrzymali nerowoo , i obili takiemu ryja ! ale był wyjatkowo wredny , na sygnały swietlne i migasz pokazał paluszek , to był zapalnik tego co dzialo sie potem
nigdy nie wiesz kto za tobą jedzie ! wiec badz grzeczny , i pozwól innym na kozystanie z drogi według ich mozliwosci i potrzeby !
Ja jak bede chcial jezdzic 130 to sobie kupie seiczento , póki co mam szybsze auto i stac mnie na ewentualne mandaty , ale też drogówka obsługujaca autostrade na wysokosci Wrocka jest bardzo fajna wrecz jest w cipe , ze tak pwiem
pozdrawiam ich <browar>
acha mój rekord odemnie spod domu do granicy Panstwa to 2h15min

omega ale mv-6 i wcale szybko nie było jak i niebezpiecznie , bo pusta droga była <browar>
zapominalem napisac , ze to 350 km
i dodam ze spalanie tego auta z tym silnikiem 3000 cm wyszło mi po zatankowaniu go pzred granicą 11.5 litra benzyny , znowu wiec obalam kolejny mit o zenujaco wysokim spalaniu tegos silnika.