Jesienna deprecha... :(((
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A u mnie w swieta jest normalnie. Znaczy jest jakas tam niby swiateczna kolacja, ale ja zawsze chcialam,zeby cala rodzina sie zebrala. Niestety to niemozliwe. Nie dosc, ze mala rodzina, to jeszcze prawie wszyscy pokloceni, i tylko jeden na drugiego gada.
I prezentow sobie nie dajemy od ladnych paru lat.
I prezentow sobie nie dajemy od ladnych paru lat.
- ksiezycowka
- Weteran
u mnei tak jak to zazwyczja bywa kazdy sie pokłóci w swieta a potem przy kolacji jakos tak miło jest , poza tym uwielbiam dania wigilijne <aniolek2>
[ Dodano: 2005-10-18, 18:17 ]
no i uwielbiam patrzec jak ludzie maja ustroone lampkami domy, nie cierpie tylko tch grających
[ Dodano: 2005-10-18, 18:17 ]
no i uwielbiam patrzec jak ludzie maja ustroone lampkami domy, nie cierpie tylko tch grających
you touch me
in special places...
in special places...
- ksiezycowka
- Weteran
Krzyki, wrzaski, awantury, pretensje?Latanie z wywieszonym ozorem po jakies rzeczy które i tak się okazują nie trafione?Sztuczne uśmiechy podczas kolacji a w głowach myśli "jak ja nie nawidze tego censored?". Bosko - normalnie tęskniłam za tym cały rok
Sorry, ale nie o tym nastroju światecznym pisałam!
U mnie w domu też daje się wyczuć napiecie i przed wigilią nie nawidzę przygotowań, bo też się wszyscy kłócą o drobiazgi, a przy kolacji juz "wszysctko ładnie" podobnie jak napisała Mikaa, mam podobnie.
Ja mam. Niestety...
Częste bóle głowy, uczucie znużenia, zniechęcenia. Śpię tyle co zawsze, a z trudem się budzę i chodzę potem jakaś niewyspana. Poza tym częstsze skłonności do płaczu i niedobre myśli...
jak to zwalczać? (poza przebywaniem w oświetlonych pomieszczeniach i jedzeniem słodyczy)... bo cały czas nie można sobie fundować przyjemności...
[ Dodano: 2005-10-27, 16:33 ]
aha... do tego totalny brak entuzjazmu, chęci do czegokolwiek... tym bardziej do nauki
[ Dodano: 2005-10-27, 17:04 ]
zresztą już wiem - właśnie w tv była reklama prochów "Meteo"
Częste bóle głowy, uczucie znużenia, zniechęcenia. Śpię tyle co zawsze, a z trudem się budzę i chodzę potem jakaś niewyspana. Poza tym częstsze skłonności do płaczu i niedobre myśli...
jak to zwalczać? (poza przebywaniem w oświetlonych pomieszczeniach i jedzeniem słodyczy)... bo cały czas nie można sobie fundować przyjemności...
[ Dodano: 2005-10-27, 16:33 ]
aha... do tego totalny brak entuzjazmu, chęci do czegokolwiek... tym bardziej do nauki
[ Dodano: 2005-10-27, 17:04 ]
zresztą już wiem - właśnie w tv była reklama prochów "Meteo"

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
ptaszek pisze:Ja mam. Niestety...
Najwyraźniej musisz przyjsc na spotkanko

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Ja się nie napalam <aniolek2>
moon pisze:Ptaszek to super dziewczyna ale zajęta już
Wiem, wiem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”