chciałam/łem się przywitać!!!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
KYAU, twoja ksywka pochodzi od Kyau vs Albert? 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
siemaneczko wszystkim tu obecnym
a ja wczoraj dopiero sie pojawiłem na forum to tez sie przywitam ładnie
przepraszam że tak póżno chyba przespałem jeden rozdzial mojego zycia/ a może nic straconego jeszcze ?
w kazdym razie ciesze sie żę Was znalazłem
...! WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW u AGNIESZKI !
co złego to nie ja
pozdróweczka ...
a ja wczoraj dopiero sie pojawiłem na forum to tez sie przywitam ładnie
przepraszam że tak póżno chyba przespałem jeden rozdzial mojego zycia/ a może nic straconego jeszcze ?
...! WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW u AGNIESZKI !
co złego to nie ja
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
Witam,
chce sie przywitac, jednak nie ma potrzeby zakladania nowego posta, to miejsce powinno byc idealne
Na imie mam Marcin, studiuje Turystyke i Rekreacje na AWF'ie w Poznaniu, mam sporo zainteresowan, ale raczej nie sadze, by to kogos specjalnie zaciekawilo :-) Mam 21 lat, kilka zwiazkow za soba, mniej lub bardziej powaznych, zaden sie nie ostal dluzej... no coz, takie zycie. Sa ciekawsze rzeczy
W kazdym razie Witam wszystkich i mam nadzieje, ze sie polubimy
.
pozdrawiam serdecznie,
Marcin "Sus" Sz.
chce sie przywitac, jednak nie ma potrzeby zakladania nowego posta, to miejsce powinno byc idealne

Na imie mam Marcin, studiuje Turystyke i Rekreacje na AWF'ie w Poznaniu, mam sporo zainteresowan, ale raczej nie sadze, by to kogos specjalnie zaciekawilo :-) Mam 21 lat, kilka zwiazkow za soba, mniej lub bardziej powaznych, zaden sie nie ostal dluzej... no coz, takie zycie. Sa ciekawsze rzeczy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam serdecznie,
Marcin "Sus" Sz.
Re: chciałam się przywitać!!!
nedzia pisze:witam wszystkich gorąco!jestem tu nowa i mam nadzieje ze mnie zaliczycie do swojego grona?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja również sie podłącze i przywitam ładnie wszytkich obecnych i nieobecnych <buzi>
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- artek17krk
- Bywalec
I to właśnie lubię
Jak ktoś zaczepny, to tu może sobie ulżyć. A jak trafi na inteligentnego dyskutanta, to zadowolony w nocy idzie grzecznie do łóżeczka. A Mysiorek to jest niezastąpiony. Jak ktoś szuka zaczepki, to znajdzie
Mysiorek> Jak się kiedyś będę rozwodzić, to uderzam do Ciebie!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”