Andrew pisze:pyszne ciasteczko ...chetnie bym pokosztował
Weź przestań!
Ty masz już cukrzycę przecie <aniolek2>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:..:Mgielka:.., ja tam uwazam ze seksowna kobitka z Ciebie <aniolek2>
[ Dodano: 2005-07-25, 15:44 ]
Ja mam cos podobnego: jesli chodzi o talie i biodra to kilka cm mniej. A piersi za to troche wiecej. Wagi za to nikomu nie zdradze. Tajemnica panstwowa, prawda Moon
Yasmine pisze:Ja mam cos podobnego: jesli chodzi o talie i biodra to kilka cm mniej. A piersi za to troche wiecej. Wagi za to nikomu nie zdradze. Tajemnica panstwowa, prawda Moon
Yasmine pisze:Tajemnica panstwowa, prawda Moon
gosia pisze:Znaczy, że się wstydzicie swojego lenistwa, że nic z ta waga nie robicie
moon pisze:Ja kocham moje lenistwo!A moja figurka mi się podoba i jest ok. Nie jestem aż tak zakompleksiona żeby mordowac się ponad siły, szprycowac pseudozdrowymi dietami i wcierac tonę kremów.
Ja jestem piękna bez tego.
I przypuszczam, ze tak samo Yasmine
Kobieta z Venus pisze:jak prawie każda dziewczyna mam jakieś "ale" do swojego wyglądu..w moim przypadku nogi szczególnie łydki
Madziunia pisze:Moje łydki też mi sie nie podobały - kiedyś dużo biegałam i chyba sa za duże. Ale już się tym nie przejmuję i znowu zaczęłam biegać :p
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 183 gości