Kącik kibica
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Eeech nie chciałem Cię dołować HC, tylko Legia sama sobie winna, niech zmieniają trenerów dalej... :565:
A w Wiśle już też się zaczyna przebąkiwanie o zrezygnowaniu z Henia.
Cała ta polska piłka tak wygląda, nawet w klubach jak na nasze warunki bogatych z poważnymi sponsorami - żadnej długofalowej polityki, koncepcji itd - zaplecza, stadionu z prawdziwego zdarzenia itd. itp. - na dobrą sprawę, to i tak dziwne, że raz na kilka lat ktoś wyskoczy ponad 1szą rundę pucharów - jednym słowem amatorszczyzna na każdym kroku.
Szkoda w ogóle pisać... :570:
A w Wiśle już też się zaczyna przebąkiwanie o zrezygnowaniu z Henia.
Cała ta polska piłka tak wygląda, nawet w klubach jak na nasze warunki bogatych z poważnymi sponsorami - żadnej długofalowej polityki, koncepcji itd - zaplecza, stadionu z prawdziwego zdarzenia itd. itp. - na dobrą sprawę, to i tak dziwne, że raz na kilka lat ktoś wyskoczy ponad 1szą rundę pucharów - jednym słowem amatorszczyzna na każdym kroku.
Szkoda w ogóle pisać... :570:

No nie dzieje się najlepiej z polską piłką jak mistrz Polski przegrywa z mistrzem Gruzji, a wicemistrz z klubem z Austii. Największe brechty miałem z Lecha, który przegrał z zespołem z Czeczenii
Chyba 2 lata temu jeszcze lepiej popisała się Pogoń (zespól amatorów z Islandii bodajrze) i GKS (z Cementarnicą Skopie z Macedonii)
:D:D:D:D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Caly problem polega na tym, ze wiekszosc pilkarzy ma wszystko w d****. Jest niewielu, ktorzy chca sie pokazac z jak najlepszej strony, ktorzy chca sie rozwijac i przejsc do zagranicznego klubu. Reszcie wszystko zwisa, a kasa i tak leci. Niech za przyklad bedzie brat mojej znajomej, ktory jest rezerwowym bramkarzem I ligowego zespolu. Pasuje mu siedzenie na lawie, bo nic nie robi, a kasa leci.
A jak kiedys wszedl na koncowe 20 minut meczu to poscil 3 gole (szmaty, ktore nawet ja bym obronil), gdy 1 bramkarz przez prawie cale spotkanie poscil zaledwie
2.
A jak kiedys wszedl na koncowe 20 minut meczu to poscil 3 gole (szmaty, ktore nawet ja bym obronil), gdy 1 bramkarz przez prawie cale spotkanie poscil zaledwie

popełniłeś grzech ciężki, jak można było nie wykorzystać takiej okazji?Maverick pisze:Niestety stadionu nie widzialem, bo czasu nie bylo. Zreszta i tak nie wpuszczaja na niego, musialbym tluc sie na drugi koniec miasta (a jest ono WIELKIE - uwierzcie, nigdy nie widzialem 2 poziomowego ronda lub ronda z 8 pasami ruchu...) by zobaczyc go z zewnatrz. Nie oplacalo sie
Maverick, jak napisałeś że byłeś w Barcelonie, to przez chwilę pomyślałem ze udzielasz sie też na stronie o Barcelonie, też jest tam gość o ksywce Maverick, no ale skoro twierdzisz ze stadionu nie widziales to jednak nie Ty
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista 
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja widziałem prywatne zdjątka z Camp Nou - robił wrażenie, mimo że pusty - aż trudno sobie wyobrazić atmosferę podczas meczu, w szczególności z Realem.
Zagorzałym kibicem Barcy nie jestem, ale zawsze wolałem ich od królewskich - więc pozdrówka dla Fanów
:564:
ps - ah no i przyjęli do siebie Henkę Larssona (jednego z mych ulubieńców) na zkończenie kariery - tym większe piwko
:564: :564:
Zagorzałym kibicem Barcy nie jestem, ale zawsze wolałem ich od królewskich - więc pozdrówka dla Fanów
:564:
ps - ah no i przyjęli do siebie Henkę Larssona (jednego z mych ulubieńców) na zkończenie kariery - tym większe piwko
:564: :564:

fireman pisze:Ogladal ktos wczorajszy mecz naszej reprezentacji??
Dudek - moj idol (od dawna, a nie od wczoraj)
Wiecej nie napisze, bo bardziej gadalem na g-g, niz ogladalem mecz.
no jakby nie Dudek to byłoby cienko,może to da do myslenia trenerowi Liverpolu
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista 
pozdrawiam
pozdrawiam
Wróć do „Wszystkie inne tematy”