piżamka
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Niestety nie ma kto mnie obedrzeć z tej piżamki
niedawno wysłałem eska do byłej by wróciła itd. ale nawet nie razcyła odpisać... myślałem, że już się pogodziłem, ale chyba jednak nie
bo jak czytalem stare smski od niej to mnie coś przytkało ze smutku...

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:Niestety nie ma kto mnie obedrzeć z tej piżamkiniedawno wysłałem eska do byłej by wróciła itd. ale nawet nie razcyła odpisać... myślałem, że już się pogodziłem, ale chyba jednak nie
bo jak czytalem stare smski od niej to mnie coś przytkało ze smutku...
Słonko, nie lam sie!
wiem, ze nie jest ci latwo. Ale nie pisz jej takich sms'ow wiecej. to nie pomoze...
Elspeth pisze:no coz nic tylko czas moze pomoc...
Chyba tego czasu będzie zdecydowanie więcej niż myślałem...
a narazie jak będzie zimno, będę spał w piżamce
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Może to co napiszę nie bedzie zbytnio podtrzymujące na duchu, ale najlepiej jak nie bedziesz za wiele myślał o tym co było, to tylko pogorszy Twoją sytuację, a ta jedna jedyna która będzie Cię wieczorami grzać (:D) się w końcu pojawi, może prędzej może później ale na pewno się pojawi. 3maj się ciepło!!
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
W czym spie - to zalezy.
Przewaznie w pizamce. Jak pizamka jest brudna to w starej pizamce. Teraz jak obie pizamki sa brudne to w podkoszulku i bokserkach - i nawet mi sie spodobalo
W lecie przewaznie spie nago
Przewaznie w pizamce. Jak pizamka jest brudna to w starej pizamce. Teraz jak obie pizamki sa brudne to w podkoszulku i bokserkach - i nawet mi sie spodobalo
W lecie przewaznie spie nago
Ostatnio zmieniony 20 paź 2004, 16:26 przez Blade, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”