Ale mnie nie interesuje jak Ty to odbierasz.Yasmine pisze:Ale ja to jako odbieram jako nieszkodliwe żarty.
Ale to juz prywatna kwestia Engeng pisze:Ja o tym nic nie wiem ...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Ale to juz prywatna kwestia Eng
Wszystko jeste w tym topie, ale nie chce mi sie grzebac i zniebyt mam teraz czas. -> http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=902eng pisze:Nie wiem o jakich błedach mówisz, siedzę trochę już czasu na tym forum i poza jednym przypadkiem ataku hackera nic się nie działo takiego, ani na codzień nie dzieje co by wskazywało na niekompetencję Admina.
Hyhy pisze:dlaczego jeszcze nie ma bana?
Hyhy pisze:mozna sobie kliknac i nie ma postow teda
Zobaczycie, że na jeden topik przypada o wiele mniej postów niż kiedyś.
shaman pisze:bardzo denerwuje mnie wycinanie przez modów postów w stylu "-_-" czy "a świstak siedzi..." - czyli którkich ripost, ale i poparć czy zwięzłego negowania wypowiedzi.
Mona pisze:wątpię w to, aby odejście Mava z funkcji prezesa wiele zmieniło, bo klimat forum tworzą Wszyscy, a nie On sam.
Mona pisze:Czy ktoś z obecnych chciałby wciąż stać w miejscu, w którym był np. 2 lata temu, bo ja nie?
pani_minister pisze:Ja mu nie dam, bo za sprytnie się zamaskował adresowo.
mumor pisze:Pani_minister, offtopik czy lakoniczna odpowiedź nie może być karana warnem. Usunąć post, i finito.
Za to, ze inni dostawali bana zakladajac drugie konto.mumor pisze:Hyhy, mam dostać bana za co? Wiesz, czasami od suchych reguł ważniejsze jest przesłanie.
To teraz sam naklaniasz do opuszczenia forum (niewazne ze na jakis czas). OMG bana mumumor pisze:Olivia, masz jak najbardziej rację z tą przerwą od forum. Polecam wszystkim taką separację. Wraz nabiera się pewnego dystansu i powraca chęć do pisania.
Przy czym ja mysle ze wolnosc wypowiedzi rowniez offtopowej w normalnych postach (oczyewiscie nie w nadmiarze) jest jak najbardziej ZACHECAHACYM czynnikiem dla nowych, zeby podyskutowac. A ktos, kto pisze tu 2 tygodnie i dostanie 2 warny boi sie potem w ogóle odezwac, tym bardziej ze warny sa czesto za jakas doslownie pierdole (nie wazne czy naginajaca regulamin czy nie).mumor pisze:A userzy zachowują się tak jak pozwala im na to administrator.
A w jakim sensie mialoby sie posunac do przodu? Proponowalem kiedy reklame na fotka.pl czy tam jakas wspolprace z nimi, pisalem do nich, ludziom sie to nie podobalo. Zostalalo, jak bylo.mumor pisze:Czy uważasz, że forum od tych przykładowych 2 lat posunęło się do przodu?
BANA MUmumor pisze:Pozdrawiam
Ale zwróć uwagę jak.... 3/4 postow było nie na temat, osobiste wycieczki, pół słowka, jak się przegląda stare tematy to włos się na głowie jeży. W tej kwestii dziś jest zdecydowanie lepiej, przynajmniej nie trzeba posiadać wielkich detektywistycznych umiejetności aby odszukać cokolwiek dotyczącego tematu...Hyhy pisze:wystarczy spojrzec na moje pierwsze tematy kto sie wypowiadal
Moj byly zaproponowal Agnieszce zarabiste rozreklamowanie i rozkrecenie. I serwisowi i forum. Nigdy wiecej by nie bylo durnych problemow pt. "nie stac nas na serwer", ktore sa tylko z winy wlascicieli.Hyhy pisze:A w jakim sensie mialoby sie posunac do przodu? Proponowalem kiedy reklame na fotka.pl czy tam jakas wspolprace z nimi, pisalem do nich, ludziom sie to nie podobalo. Zostalalo, jak bylo.
Imperator pisze:zwolnić wszystkich modów i wybrać nowych. ;P
Hyhy pisze:Kwestia Teda - jakim prawe ktos pieprzy o tym, ze ted jest taki a nie inny, komu to przeszkadza, jest taka ikonka - mozna sobie kliknac i nie ma postow teda. Jakis problem jeszcze? Z moimi postami?
Hyhy pisze:Kiedys bylo sporo wiecej osob, wystarczy spojrzec na moje pierwsze tematy kto sie wypowiadal - od dawna nie ma tu przynajmniej ze 20 osob ktorzy byli stalymi bywalcami. I dalej podtrzymuje ze to pewnie z braku czasu, zmiany warunkow zycia itp. po prostu zycie.
Hyhy pisze:A w jakim sensie mialoby sie posunac do przodu? Proponowalem kiedy reklame na fotka.pl czy tam jakas wspolprace z nimi, pisalem do nich, ludziom sie to nie podobalo. Zostalalo, jak bylo.
mumor pisze:I przyznaj Mona choć, kiedyś administratorem był też Mav było inaczej. Poza tym, że był adminem, brał czynny udział w dyskusjach
Hyhy pisze:Po jaka cholere dyskutuje sie o czyms o czym nie ma potrzeby.
Przeciez tu nie chodzi o uzytkownikow ktorzy namietnie wchodza na fotke. Tylko ROWNIEZ o tych ktorzy tam weszli jeden raz w zyciu a moze akurat zostaliby tutaj i reprezentowali soba cos wiecej niz "czy moge zajsc w ciaze".Yasmine pisze:Bądzmy poważni. Na pewno forum zyskało by dzięki użytkownikom, którzy namiętnie wchodzą na fotkę
A co mav nie dyskutuje? Dyskutuje tylko nt. politykiYasmine pisze:Pamiętam to. Fajne czasy.
Jak jest Yas potrzeba? Wyjebac teda mava czy augusto z forum? JAKA TO POTRZEBA? Ok takie rzeczy jak warny, srogość w ocenach oftopowych postow to jest temat do dyskusji ale jakies pieprzenie o zlym adminie czy glupim tedzie jest bez sensu, nie na miejscu a nawet jest to wedlug mnie zenujace, bo robi to ktos kto powinien mu to powiedziec osobiscie jesli ma jakies watki. A nie sie czaic pod schowanym IP lolYasmine pisze:Skoro ludzie dyskutują znaczy, że taka potrzeba jest.
Yas myslisz czasem co piszesz? Po pierwsze pisalem z Toba na gg nie po to zebys mogla potem chwalic sie tym na forumYasmine pisze:e nie jesteś z forum związany, w sumie Ci wisi zwiędłym kalafiorem, wchodzisz tylko dla zabicia czasu i to bardzo rzadko.
Nic, dla mnie to jest wirtualny przekaz forumowyYasmine pisze:Co możesz wiedzieć o codzienności tutaj?
Hyhy pisze:A co mav nie dyskutuje?
Hyhy pisze:bo robi to ktos kto powinien mu to powiedziec osobiscie jesli ma jakies watki. A nie sie czaic pod schowanym IP lol
Hyhy pisze:Ok takie rzeczy jak warny, srogość w ocenach oftopowych postow to jest temat do dyskusji
Hyhy pisze:Yas myslisz czasem co piszesz?
Hyhy pisze:Po pierwsze pisalem z Toba na gg nie po to zebys mogla potem chwalic sie tym na forum![]()
Hyhy pisze:nie na tym polega pomoc tego forum, tych ludzi w moim zyciu
Yasmine pisze:JA już nie piszę w tym temacie, bo trochę źle mi się robi. Wychodzi na to, że jestem nieliczna, która to jakoś poważniej traktuje, reszta po prostu może zrobić sobie przerwę bez kiwnięcia palcem. A ja jem śniadanie z forum
Nie chce wychodzić na dziwoląga, którym i tak już jestem, więc nie wypowiadam się.
Ale to nie ted zalozyl temat ktory oczernia kogos, tylko ktos zalozyl temat ktory oczernia teda.Yasmine pisze:Tyle, że Ted tylko pod schowanym IP kozaczy. Na żywo to zupełnie nie Ted
Ale gdzie jest problem? Jak Fish zniknal z forum to nie ma nikt do niego pretensji ze przestal pisac? A do mava ma sie o to pretensje?Yasmine pisze:i Mav naprawdę prócz tego, że był adminem, był także użytkownikiem.
Ale nie do jechania komus jaki to on nie jest. Za to BAN.Yasmine pisze:No między innymi jest to też temat do tego.
To sa dla mnie sympatyczne osoby ktore lubie i lubie tu spedzac wolny czas lubie dyskutowac i smiac sie z glupokowatych tekstow, czy czegokolwiek innego i faktem jest, ze nowi nie moga nic spontanicznie napisac bo albo sa zwarnowani albo objechani przez gwardie, ze jak oni maja czelnosc w ogóle cos napisac. Chcecie przykladowe tematy? To sie poswiece i podam.Yasmine pisze:Ale co ja napisałam jakąś nieprawdę czy co? Rozmawiałam z Tobą normalnie i odniosłam wrażenie, że to nie jest dla Ciebie jakieś ważne miejsce.
Ale skad wiesz jak ja podchodze do forum? Poza tym na forum moze mi sie wiele rzeczy nie podobac ale skoro tu jestem to chyba nie dlatego ze ogolnie jest mi tu zle:)Yasmine pisze:A bo traktujesz to tylko jako pomoc.
Do pewnego momentu traktowalem forum i ludzi jak Ty. Potem sie zdystansowalemYasmine pisze:Wychodzi na to, że jestem nieliczna, która to jakoś poważniej traktuje,
Hyhy pisze:ktos zalozyl temat ktory oczernia teda.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 134 gości