A blondach wygladam jak ku***(nawet mama mi tak powiedziala) raz mialam i wiecej nie zrobie
Włosy (ale te na głowie)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mi czarny pasuje. W ogole wszystkie brazy, fiolety i czernie.Fajnie sie takie ciemne kolory kompnuja z moimi oczami(zielone w granatowymi obwodkami). No i blada nie jestem, wiec nie wygladam jak smierc. Ale w czarnym wygladam staro.
A blondach wygladam jak ku***(nawet mama mi tak powiedziala) raz mialam i wiecej nie zrobie
.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja miałam w planie pomalowanie włosów na różno kolorowo
każde pasemko na inny kolor,od blondu po czarny.Byłabym niczym paw
Ale moja mamuska prędzej dostałaby zawału gdyby zobaczyła co mam na głowie 
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
ja bym chciala sobie zrobic jakies jasne, cos jakby paltyna, ale nie mam odwagi, bo od zawze mam ciemne wloski i na ciemny tez farbuje 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Mi osobiście nie podoba sie kolor włosów platynowy.Jasta masz ciemne włoski więc na takich włosach kolor platynowy wyjdzie ci bardzo intensywnie,tzn będziesz miała włosy białe 

- Sir Charles
- Weteran
Charlie nigdy nie widziałeś koloru platyny? panie,które maja kolor włosów śniezno biały.To jest platynowy kolor
- ksiezycowka
- Weteran
To się tylko oczami wyobraźni wydaje fajne. Ja tego zakosztowałam i nigdy więcej!! <boje_sie>Justa pisze:Ja miałam w planie pomalowanie włosów na różno kolorowokażde pasemko na inny kolor,od blondu po czarny.Byłabym niczym paw
Ale moja mamuska prędzej dostałaby zawału gdyby zobaczyła co mam na głowie
Charkie platyna to bardzo bardzo bardzo jasny blond.
Biały to to nie jest, ale niedużo mu do tego brakuje.
Poza tymi kolorowymi najgorsze włosy jakie miałam to były siwe!Koszmar!
- ksiezycowka
- Weteran
Tata mi na 30 minut przed wyjściem na sylwka farbnął (nie na stałe rzecz jasna) i nie była nawet czasu myć głowy. Jak sie zobaczyłam w lustrze to sie popłakałam
Ojciec wziął więc spreja czerwonego i jazda. Tylko, że zaczął od połowy czoła i po przedziałku. Koszmar!Więc dodał jeszcze gdzieniegdzie i ostro natapirował
Acha a kolor miał wyjść zielony, a nie siwy

Acha a kolor miał wyjść zielony, a nie siwy

moon pisze:Nie wiem czemu, ale jakoś więcej męskich spojrzeń miałam będąc blondynką
A u mnie bylo na odwrót,więcej facetów zwracało na mnie uwagę gdy miałam włoski czerowniutkie
- ksiezycowka
- Weteran
Miałem raz na zero (żyletą), na 1mm i tak do 12mm maszynką.
Raz miałem jeden dzień irokeza, ale krótkiego ok. 7cm. Tak dla beki kumpel mi wycioł.
Pare razy ścinalem sie na trzy i utlenialem na bardzo jasny bląd. Jako, że mam włosy koloru ciemny brąz, więc po nażelowaniu wyglądało to jak jeż. (jak urosły oczywiście)
U dziewczyn podobają mi się proste do pasa (ewentualnie troche krótsze). Kolor nie ma dla mnie większego znaczenia. (chociaż nie jestem Daltonistą)
A długich nie chciałbym mieć, bo nie raz widziałem jak na gości z długimi włosami jacyś (inni) goście wołali: Hej, dziewczyny!
Raz miałem jeden dzień irokeza, ale krótkiego ok. 7cm. Tak dla beki kumpel mi wycioł.
Pare razy ścinalem sie na trzy i utlenialem na bardzo jasny bląd. Jako, że mam włosy koloru ciemny brąz, więc po nażelowaniu wyglądało to jak jeż. (jak urosły oczywiście)
U dziewczyn podobają mi się proste do pasa (ewentualnie troche krótsze). Kolor nie ma dla mnie większego znaczenia. (chociaż nie jestem Daltonistą)
A długich nie chciałbym mieć, bo nie raz widziałem jak na gości z długimi włosami jacyś (inni) goście wołali: Hej, dziewczyny!
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Normalnie jak staję przed lustrem to widzę kogoś innego
chyba pierwsza w moim życiu tak radykalna zmiana w wyglądzie. Jak dla mnie trochę zbyt krzykliwa ta fryzura, mało delikatna. I ta czerwień.... dobrze, że nie na calej głowie !
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
a ze mną się kurde nikt zakładać nie chce
słysze tylko zapuść, a nie ścinaj!
hmm...czasem w takich chwilach to myślę, że Ania z Zielonego Wzgórza miała dużo racji mówiąc o brzydkich kobietach...
jak Ci nie mają co powiedzieć, to mówią że masz ładne włosy
DD
słysze tylko zapuść, a nie ścinaj!
hmm...czasem w takich chwilach to myślę, że Ania z Zielonego Wzgórza miała dużo racji mówiąc o brzydkich kobietach...
jak Ci nie mają co powiedzieć, to mówią że masz ładne włosy
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
sarah pisze:Licze na to ze slonce mi wyrowna te moje odrosty tylko niech do cholery zacznie swiecic Silacz
Sarah dzisiaj ogladałam pogode i w wekend ma byc w dolnoslaskim po 30 stopni! oby sie sprawdziło! bo w ten weekend sa dni olesnicy
wkoncu bedzie mozna wkoczyc w jakas spodniczke, bo spodnie to mi juz bokiem wychodza!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Jasta20 pisze:Sarah dzisiaj ogladałam pogode i w wekend ma byc w dolnoslaskim po 30 stopni!
Ta widziałam... tylko dlaczego wszyscy cholera wyjezdzaja akurat?! Co ja bede w tym upale sama robila. Facet wyjezdza, mama nawet wyjezdza, wiekszosc znajomych jakies babcie jedzie w koncu odwiedzic. Chyba obiore stara sprawdzona strategie - kocyk dobra ksiazeczka i muzyka i nad odre na rowerku. W jakies ciche spokojne miejsce.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”