ostatnimi czasy coś mi się żołądek porządnie rozregulował

Ted, polecam Ci kawałek Paktofoniki pt. "rób co chcesz"
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Facet w moim wieku tak leci na każdy grosz, ze z mamusia zamieszkał
Dzindzer pisze:A jak jeszcze jakas kobieta jest przekonana, ze juz mało kto ja zechce a do tego czuje presje wieku to własnie takich co im sie nie udaje w kontaktach męsko-damskich bierze. Duża szansa, ze ja łyknie, nie opusci i jeszcze z czasem ona bedzie warunki stawiała
Dzindzer pisze:Impek podziwiam Twoja pasję
Leśny Dziadek pisze:martw się swoim narzeczonym, by cię nie puścił kantem, a nie moim małżeństwem
Leśny Dziadek pisze:Każdy z nich jest nieudacznikiem? Każdy psioczy na kobiety, związki, ich materializm, wykorzystywanie faceta? Każdy? Coś tu ewidentnie nie jest tak.
Leśny Dziadek pisze:Całe studia przechodziłem w dwóch marynarkach i paru dżinsach. To też było źle?
Imperator pisze:Jeśli facet będzie uważał, że "trafiło się ślepej kurze ziarno", to tak właśnie będzie. Ona pomimo tego, że zadziałała pod jakąś tam presją, czy z braku pewności siebie, poczuje, że może sobie owinąć takiego owadzika wokół palca.
Imperator pisze:Dżin wie, że tak się może stać
Mona pisze:Chińskie przysłowie: "chcesz być chory, pij mleko"
Dzindzer pisze:Że też nie wiedziałam tego w podstawówce, bym litra Łaciatego obalała zamiast biegac w mroz oddychając przez buzie, nie nosem a potem pijąc na zmianę ciepłe i zimne.
Imperator pisze:Ja nie piję mleka i jestem brzydki, zły zbój.
Imperator pisze:Dzisiaj na przykład przy -6 sobie pojechałem rowerkiem na miasto.
Mona pisze:No i super, jak Tobie tak dobrze
Dzindzer pisze:Ja też, Bebiko, innego mi nie dawano. Tak to piłam az do szóstych urodzin, potem zaczęłam kakao i mleko było juz bleee
Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś, ale nie jest to oficjalne stanowisko KRK. I chyba nie chcesz powiedzieć, że uprawiasz seks po katolicku?Leśny Dziadek pisze:"świadomy katolik NIE UPRAWIA SEKSU, a spotyka się z żoną w Komunii dwóch osób, jaką jest ołtarz małżeńskiego łoża.Seks oralny ani analny ani z prezerwatywą ani w żaden inny otwór nie powinien mieć miejsca w normalnie szanującym się współżyciu. Upokarza kobietę z góry definiując stosunek jako coś, co NIE ma jej zapłodnić."
Dzindzer pisze:Nie wiem czemu ale włączyły mi się nieładne mysli
Imperator pisze:Panowie nie przywykli jak widać do tego, że kobiety mówią wyraźnie, czego chcą, w czym nie pójdą na żaden kompromis, kogo kopną w dupę już na starcie albo po krótkim czasie
Imperator pisze:Materializm? Każda kobieta chce żyć dobrze i chce, by jej dzieci miały dobrze. A do tego potrzebny jest facet zaradny, inteligentny i pewny siebie.
Imperator pisze:Wykorzystywanie faceta? Zawsze tak było.Kobieta wykorzystuje faceta, a facet kobietę. Każdy każdemu jest potrzebny.
Dzindzer pisze:Skoro tobie to odpowiadało to spoko. Dla mnie to dziwne
A jeżeli taka kobieta pracuje, to ma prawo wymagać od faceta przynajmniej równego wkładu czy nie?Leśny Dziadek pisze:więc niech na to również pracują. A nie skaczą z radości nad swoim nieróbstwem, wisząc jak homonto albo inny bluszcz. Oceniając innych przez pryzmat ich portfela.
O zgrozo!Leśny Dziadek pisze:homonto
Dzindzer pisze:Gdybyś bardzo chciał to bys miał, serio.
Leśny Dziadek pisze:taak?
Leśny Dziadek pisze:Nie chcę się w to wgłębiać, bo to stare dzieje, stare upiory, dawne problemy.
Zaq pisze:O zgrozo!
Zaq pisze:A jeżeli taka kobieta pracuje, to ma prawo wymagać od faceta przynajmniej równego wkładu czy nie?
To, że groteskowo wygląda to słowo z dwoma sporymi bykami. Przyzwyczaiłem się do internetowego analfabetyzmu, ale po Tobie jako osobie jak mniemam dużo czytającej nie spodziewałem się takich rażących błędów.Leśny Dziadek pisze:co "o zgrozo".?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 201 gości