i tym optymistycznym akcentem witam się z Wami, dzieląc się powyższym, schwytanym w sieci

Jesteś katolikiem, że sie tym tak podniecasz, czy boisz się, ze zonka przeczyta i dupki wiecej nie udostępni

Leśny Dziadek pisze:pewnie, lepiej być takim udawanym hipokrytą
Wole być udawanym hipokryta niz najprawdziwszym jak ty
Blazej30 pisze:A żonka się do ich domku nie wprowadzi, bo zabraknie włoskich kafelek

Nie pisz tak bo zaraz sie dowiesz, ze zazdrościsz

Andrew pisze:moze przestaniesz byc jeczydupą, ktora wynika z racji braku akceptacji kobiet !
Pomarzyć zawsze można, ja bym na to nie liczyła.
Andrew pisze:Kobieta - to taki słodki stwór , co doskonale wyczuwa - to co wielu facetom sie nie udaje .
Jako kobieta potwierdzam.
A jak jeszcze jakas kobieta jest przekonana, ze juz mało kto ja zechce a do tego czuje presje wieku to własnie takich co im sie nie udaje w kontaktach męsko-damskich bierze. Duża szansa, ze ja
łyknie, nie opusci i jeszcze z czasem ona bedzie warunki stawiała
Leśny Dziadek pisze:Co innego tradycja, co innego przypadki czarnych, takie jak przytoczyłem powyżej.
Zrozum, że to były normalne pytania. Księza interesuja się swoimi parafianami, ich zyciem, moralnością, to naturalne. Nie zadawał jej niestosownych pytań, tylko zwykłe. co jest złego w spytaniu czemu ktos mieszka z rodzicami, albo czemu taki slub

Uraża to kogoś

Leśny Dziadek pisze:ainteresowanie budzę dużo, dużo większe, niż kiedy byłem ostatnim dziadem
A kto normalny interesuje sie ostatnim dziadem
Impek podziwiam Twoja pasję