I chyba znajdę sobie jeszcze jakąś dodatkową robote, bo mnie nosi

Nie wiem skąd u mnie tyle energii ostatnio.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jeżeli obejrzysz film to już nie będzie sensu czytać książki. A książka jest genialna.Mijka pisze:Czytał ktoś trylogie Millenium?? Chciałam iść na Mężczyźni, Którzy nienawidzą kobiet do kina, ale teraz sama nie wiem, może jednak przeczytać książke wcześniej?
Zaq pisze:Jeżeli obejrzysz film to już nie będzie sensu czytać książki. A książka jest genialna.
Raczej Ci się nie spodoba. W powieści aż się roi od szmir i lewaków. Wszak sam autor był komuchem. Chociaż może jakoś to przełkniesz skoro lubisz lewaka i piewcę szmir Sapkowskiego.Leśny Dziadek pisze:leży ta trylogia na mojej półce, czekając na wolny czas
Słowa "szmira"użyłem tu w znaczeniu Twoim, a nie w znaczeniu właściwym.Leśny Dziadek pisze:Sapkowski piewcą szmir? Chyba jedną gównianą książkę popełnił w życiu - najnowszą Żmiję. Reszta to ekstraklasa
księżycówka pisze:Jeszcze 2 prezenty
Andrew pisze:Matii! naprawde nie przystoi
na chamstwo działa najlepiej pogarda. Młody, niestety, jesteś baba. najwięcej to wrzeszczysz.Mati pisze:na chamstwo działa jedynie chamstwo
Mati pisze:ogarniemy nowy deo Playboya
Blazej30 pisze:najwięcej to wrzeszczysz.
Blazej30 pisze:<bojesie>
Blazej30 pisze:na chamstwo działa najlepiej pogarda.
wrzeszczysz, wrzeszczysz.Mati pisze:ja wcale nie krzyczę, weź się ogarnij...
mężczyzna powinien pachnieć cygarem, wyprawioną skórą, mustangiem ewentualnie cipką. kwiaty są dobre dla pedałów.Mati pisze:choć osobiście preferuje bardziej słodkie
facet się nie censored. nie traci panowania nad sobą. nawet gdy masakruje twarz zasrańca.Mati pisze:ale to już wku rwia...
Blazej30 pisze:mężczyzna powinien pachnieć cygarem, wyprawioną skórą, mustangiem ewentualnie cipką. kwiaty są dobre dla pedałów.
Blazej30 pisze:facet się nie. nie traci panowania nad sobą. nawet gdy masakruje twarz zasrańca.
Blazej30 pisze:mężczyzna powinien pachnieć cygarem, wyprawioną skórą, mustangiem ewentualnie cipką. kwiaty są dobre dla pedałów.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości