sophie pisze:Tylko zaczynam się jeszcze zastanawiać na jednymi zimowymi.
o takie to już mi się podobaja
Kurcze albo przegapiłam, albo Mia, nie odpowiadziala co z tymi cenami na czerwono i ile sie czeka na przesylke ?
I oczywiscie wplata na konto tak
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:Kurcze albo przegapiłam, albo Mia, nie odpowiadziala co z tymi cenami na czerwono i ile sie czeka na przesylke ?
I oczywiscie wplata na konto tak .
Gosia... pisze:Czy podobają Wam się tego typu spodnie
Yasmine pisze:ponczo ?
Nienawidzę tego ;DD
Yasmine pisze:moon, nie mam brązowego pojęcia o co Ci chodzi.
Gosia... pisze:W zestawie z białą/czarną/brązową bluzką chyba będzie wyglądało znośnie?
moon pisze:Nie to nie to! To jak zwykly sweterek na guziki zapinany np tylko nie ma on ani suwaka ani guzikow tylko 2 sznureczki np zeby to tylko zwiazac.
moon pisze:Chcialabym miec plaszczyk na jesien. Ale bladego pojecia nie mam skad wziac plaszczyk ladny i niedrogi na jesien.
Takie cos mi sie podoba (ta dlugosc znaczy sie, nieco taki kroj) http://www.allegro.pl/ite...l_s_xs_m_l.html , ale gdzie ja to znajde
To poszukam,ale najbardziej to ja bym chciala z materialu co sie "flusz" czy jakos tak nazywaSaliMali pisze:moon, dokaldnie taki, tylko z czarnymi guzikami kupilam sobvie ostatnio w reserved za 129zł. Kroj identyczny. Moje jest cieple, ale wiadomo, ze na troszke bardziej wietrzna jesien to to juz sie nie nadaje, ale na teraz rewelacja!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 267 gości