księżycówka pisze:Że już jutro te święta się całe zaczynają. Ja bym chyba wolała do pracy...
A ja bym wolała w góry, a siedzę w wariatkowie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
taaa. A świstak siedzi i ...... każda mama się złamie.Alamakota pisze:Jakby mi "bachor" z takim tekstem wyjechał, to by dostał odpowiedź "to spadaj na drzewo i badź głodny, mama nie służba".
Raz mu kiszki skręci z głodu, to następnym razem będzie uważał
nie o autorytet chodzi. Generalnie świat jest tak urządzony że te poczwarki wykorzystują rodziców.Alamakota pisze:A jak rodzice nie potrafia mieć autorytetu u swoich dzieci, to to problem rodziców.
można zapytać za co?lollirot pisze: siedzę w wariatkowie
Jak na zlosc gdy napisalem ze nie ma to sie pojawil. I mialem okazje na letnich oponach po sniegu pojezdzic. Ciekawieksiężycówka pisze:Dla mnie zima zaczyna się właśnie od tego dnia w roku kiedy budzę, wyglądam przez okno, a wszystko jest białe. I tak miałam dziś rano. Więc to, że w Pyrlandii nie ma jeszcze śniegu, nie znaczy, że gdzie indziej się nie pojawił.Maverick pisze:Sniegu jeszcze nie maJa też. Narzekałam, że w żadnym radiu nic nie puszczają, a jak zaczęli to wszędzie i tylko to teraz mi gra w pracy.Maverick pisze:od piosenek swiatecznych w radiu dostaje mdlosci i ataku bialej goraczki
A poza piosenkami - masa wydatków na styczeń.
Od tego jest ojciec.kot_schrodingera pisze:taaa. A świstak siedzi i ...... każda mama się złamie.
Maverick pisze:Jak na zlosc gdy napisalem ze nie ma to sie pojawil. I mialem okazje na letnich oponach po sniegu pojezdzic. Ciekawieksiężycówka pisze:Dla mnie zima zaczyna się właśnie od tego dnia w roku kiedy budzę, wyglądam przez okno, a wszystko jest białe. I tak miałam dziś rano. Więc to, że w Pyrlandii nie ma jeszcze śniegu, nie znaczy, że gdzie indziej się nie pojawił.Maverick pisze:Sniegu jeszcze nie maJa też. Narzekałam, że w żadnym radiu nic nie puszczają, a jak zaczęli to wszędzie i tylko to teraz mi gra w pracy.Maverick pisze:od piosenek swiatecznych w radiu dostaje mdlosci i ataku bialej goraczki
A poza piosenkami - masa wydatków na styczeń.![]()
Maverick pisze:[ Dodano: 2011-12-23, 18:19 ]Od tego jest ojciec.kot_schrodingera pisze:taaa. A świstak siedzi i ...... każda mama się złamie.
wyraziłem podobne zdanie w rozmowie ze znajomą o dzieciach. Odpowiedziała tak: są dwie kategorie dzieci. Pierwsza to dzieci. Druga to swoje dzieci. W przypadku tych drugich los czy też opaczność lub co tam wolisz wymienia ci mózg na nowy.Alamakota pisze: dziecku też nie pozwolę
jest trzecia droga. Mam czarne poczucie humoru.Alamakota pisze:Kot, ty albo jesteś jakimś pesymistycznem typem, maniakalno depresyjnym z negatywnym podejściem do całego świata, albo jesteś trollem. Nie widzę innych opcji
kot_schrodingera pisze: Mam czarne poczucie humoru.
kot_schrodingera pisze:można zapytać za co?
To mocno nieciekawie. To jedno z najgorszych (w moim odczuciu) zaburzeń. Który typ jeśli można spytać?lollirot pisze:generalnie choruję na ChAD
Ciebie? Znałem osobę tego typu. Nawet w najmniejszym stopniu jej nie przypominasz. Oczywiście chodzi mi o zachowanie.księżycówka pisze:Mnie chcieli kiedyś leczyć na borderline
zupełnie jak dr Hause....lollirot pisze:A trochę przegięłam z lekami i alkoholem.
lollirot pisze:ChAD
księżycówka pisze:borderline
Trochę? Ja się boję nawet lodówkę otwierać. Nic tam do jedzenia dla mnie nie ma, a pęka w szwachNemezis pisze:przedświąteczna atmosfera w domu przypomina trochę wariatkowo
Widziałeś mnie raz w życiukot_schrodingera pisze:Nawet w najmniejszym stopniu jej nie przypominasz
Mylisz pojecia. Zdrowie i choroba psychiczna to rzecz bardzo subiektywna. A lekarstwa i leczenie ma na celu dorazna zmiane zachowan i odczuc pod wplywem farmakologii. Dopoki bedziesz to bral dopoty Twoje zachowanie bedzie zmienione i bedzie miescic sie w ramach uznawanych za "normalne".kot_schrodingera pisze:lollirot, mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia.
Nemezis pisze:Ja jestem niedoszłą schizofreniczką. Leczyłam się na paranoidalną, ale skutki uboczne leków mnie wkurzały, więc odstawiłam. I żyję normalnie, już nad nikim z nożem nie stoję
kot_schrodingera pisze:ale ty jesteś jak jedzenie owsianki.
Maverick pisze:Rozczula mnie to ze oni nie maja zielonego pojecia o tym jak dziala ludzki mozg, a chca leczyc czyt. zmieniac ludzkie zachowania farmakologicznie.
kot_schrodingera pisze:lollirot, mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia.
Nemezis pisze:To któreś z tych zaburzeń miała bohaterka Przerwanej lekcji muzyki?
Nemezis pisze:Brzmi romantycznie.
Mam dokładnie to samo odczucie. Fakt, że problemy jakieś miałam, terapię zaliczałam w okolicach matury, ale zwalam to raczej na wiek dojrzewania i zakręcenie się w problemach przy wejściu w dorosłośćlollirot pisze: Ktoś kto go u Ciebie podejrzewał sam chyba miał niezły problem ze sobą
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 220 gości