księżycówka pisze:Wyniki wszędzie pozytywne - 4-2 na bilardzie
Zobaczymy, jak mi jutro pójdzie - idę na turniej.

Fajnie by było, żeby forma zaskoczyła w końcu, choć nie jest źle...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Wyniki wszędzie pozytywne - 4-2 na bilardzie
Marissa pisze:Ale za to 2 dni pracy potem wolne i dwa dni pracy i weekend
lollirot pisze:Mijka, księżycówka, Impek, retro cudowne I nareszcie!
lollirot pisze:woalka
lollirot pisze:Mam nadzieję, bo mam już tiul A skąd taki kwiatek czarny?
lollirot pisze:A jak nic nie znajdę, to kupię tylko taką wsuwkę z czarnym materiałowym kwiatkiem żeby dopiąć do woalki.
Mijka pisze:można było sobie podpatrywać jak wszystko jest przygotowywane.
Przecież maTomasso pisze:Mati bloga sobie załóż.
Dla mnie to stylizacja "olaboga, jakie ja mam grube plecy!" Ta była z kiecką comi majtki prawie było widać, bo takie wycięte z tyłu.lollirot pisze:stylizacja 4 + woalka
A te z stylizacji "cholera, duszę się, nie mogę się zgiąć i to gucio na nogach ciągle się zsuwa co 2 kroki!" ?lollirot pisze:kolanówki podobają z 5
Na moim gronie są fotki. Tobie to bym pokazała jeszcze tą drugą galerię co mam ukrytą. Spodobałaby Ci sięDzindzer pisze:A czy mogła bym tez tajniacko zobaczyć, bo jestem bardzo ciekawa
Tak, tak dzięki.Mijka pisze:Dzin, dzięki
Ja jeszcze u nas nie widziałam sushi baru, w którym by nie było wszystkiego widać.lollirot pisze:Uwielbiam takie knajpki! Szkoda, że u nas tego jeszcze za wiele nie ma, może się boją tego, co mają w kuchni
Bardzo dużą, bo ja w "papu" wliczam fajki i alkoholBlazej30 pisze:ile singiel przejada? jaką kwotę
- chodzi o rząd wielkości - przeznaczacie na papu?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 204 gości