Niby Ted stara się nie wypisywać nie wiem jakich rzeczy
Chyba umknęly mi te jego starania

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Co to ma wspólnego z forum?
Uwielbiam podwójne standardy lewaków zakochanych w GW.TedBundy pisze:Hipokryzja niektórych jest przerażająca. Mnie obrzydza czytanie o;
pedałach
zoofilach,animalkach
chwalenie marihhuany
lewactwo i plucie na patriotyzm
Ale patriotyzm, honor i nacjonalizm oburzaUwielbiam podwójne standardy lewaków zakochanych w GW.
TedBundy pisze:Co to ma wspólnego z forum?
), ale nacjonalizm już tak. Ty na forum propagujesz to, co z założenia jest zakazane (w tym momencie durnowaty obrazek z jakimś karabinem). Miej na uwadze też innych ludzi. Chcesz coś przekazać, to zrób to w sposób cywilizowany, nie sugerujący agresji. Takie obrazeczki są szczeniackie. Trochę za duży jesteś na takie 'zabawy', nie sądzisz?
z tematem "forum", precyzując. Idąc w drugą stronę, lewactwo też nie ma z forum nic wspólnego, a jest uskuteczniane na każdym kroku.TedBundy pisze:Dla paru fajnych osób tutaj
ja bardzo cierpliwy stwór jestem ... Mysiorek pisze:Ja tam z tym robiłem porządek, nawet na Tedzie
Andrew pisze:Chwała Najwyższemu iz juz sobie poszedłes jako MT
Andrew pisze:psinco Cie obchodzi czyjs podpis !

I cud się wydarzył! - jej podpis zniknął (tajemniczo)
... niezłe jajca
)

Mysiorek pisze:O co mi chodziło? - weźmy podpis (cały post z podpisem) kol. NEMEZIS, zaraz go zacytuję.....................![]()
![]()
![]()
I cud się wydarzył! - jej podpis zniknął (tajemniczo)
![]()
![]()
... niezłe jajca

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 429 gości