Jakie lenistwo? Nie bylo czasu leniuchowac!Tyle imprez do zaliczenia alkoholu do wypicia i fajnych facetow wkoło!stepien pisze:slodkie lenistwo xD
Wkurza mnie bol glowy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
___ToMeK___ pisze:Liceum to była prościzna .
U mnie w liceum (a nieskromnie powiem, że renomowane) też były takie, które ciągle kuły i ciągle wyżej czwórki nie podskoczyły. Do dzisiaj nie wiem, po cholerę one tyle czasu się uczyły i czego, że nigdy na nic czasu nie miały, tylko nad zeszytami ślęczały. Ja miałam bardzo dobre oceny, czas na imprezy i pętanie sie po przybytkach kulturalnych, jakieś dodatkowe angielskie i niemieckie, i na brak czasu nie narzekałam. Normalni ludzie mieli podobnie.megane pisze:Mogłabym napisać to samo co ty ponieżej - to kiepskie liceum. Bo u mnie całe 3 lata był zapie.rdol...
Wypisz wymaluj jamrt pisze:ciągle kuły i ciągle wyżej czwórki nie podskoczyły. Do dzisiaj nie wiem, po cholerę one tyle czasu się uczyły i czego, że nigdy na nic czasu nie miały, tylko nad zeszytami ślęczały.
mrt pisze:U mnie w liceum (a nieskromnie powiem, że renomowane) też były takie, które ciągle kuły i ciągle wyżej czwórki nie podskoczyły. Do dzisiaj nie wiem, po cholerę one tyle czasu się uczyły i czego, że nigdy na nic czasu nie miały, tylko nad zeszytami ślęczały. Ja miałam bardzo dobre oceny, czas na imprezy i pętanie sie po przybytkach kulturalnych, jakieś dodatkowe angielskie i niemieckie, i na brak czasu nie narzekałam. Normalni ludzie mieli podobnie.
Też takie, co ciągle kuły w znaczeniu że ciągle się uczyły. Nie na pamięć, w ogóle.megane pisze:"też były takie, co kuły" ?
megane pisze:(...) bo nowa matura jest zwyczajną loterią...
mrt pisze:polonistyka
A gdzie miłosierdzie?Mysiorek pisze:Mnie, że tak łatwo ludzie zawodzą nas. W swym egoiźmie nie dostrzegają wyższego.
Ależ oni ubodzy. Niech ich szlag...
mrt pisze: Czyli byli tacy, co nie, i też tacy, co tak - teraz jasne?
___ToMeK___ pisze:uważasz, że stara była lepsza?
mrt pisze:Wkurza mnie, że jeszcze weekend się nie zaczął, a ja już wiem, że na realizację wszystkich planów czasu zabraknie. Jak to zrobić, żeby jutro pójść do zoo, pojechać na zakupy, zobaczyć rajd i jeszcze wieczorem gdzieś wyjść?
moon pisze:"środowisko a dziedziczenie w powstawaniu zaburzen psychicznych".
moon pisze:Jesli sie COKOLWIEK na ten temat wie to tez banalnie prosty. Ja niestety nie wiem.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 226 gości