Wujo Macias pisze: <omg>
Mówiłam, że to jest macias, a nie żadna grucha

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
PFC pisze:być może to właśnie jest jego wersja wolnego związku
lollirot pisze:Dzin, miałaś do czynienia z jakimś sprayowym odstraszaczem dla kotów? Bo im się nasze nowe meble spodobały i drapią na potęgę.
księżycówka pisze:Fajnie, że moje włosy są b. podatne na stylizacje. Gorzej, że trzymają się one 5 minut.
Andrzej jeszcze nigdy nie był taki ciężki i stary jak dzisiaj. Jeżeli nie znokautuje Adamka w miarę wcześnie, to przegra na punkty.Mati pisze:jak obstawiacie walkę? ja stawiam na Andrzeja
Zaq pisze:Andrzej jeszcze nigdy nie był taki ciężki i stary jak dzisiaj. Jeżeli nie znokautuje Adamka w miarę wcześnie, to przegra na punkty.
Blazej30 pisze:czyli potrzebujesz nie diety a faceta który będzie prawił ci komplementy o twoich bąbelkach
Mati pisze:ja stawiam na Andrzeja![]()
księżycówka pisze:Imperator, przecież Ty chyba najlepiej z tego forum wiesz jaką ja potrafię mieć szopę na głowie
Mati pisze:jak obstawiacie walkę? ja stawiam na Andrzeja
Imperator pisze:Szybkość, głód sukcesu - zwyciężyły nad doświadczeniem i siłą. Jakby Andrzej zadał odpowiedni cios Adamkowi, to ten by nie był sobą.
Imperator pisze:Szybcy i wściekli zwyciężają.
Mati pisze:no w tym była nadzieja dla Gołoty, niestety zabrakło mu wystarczająco szybkości, by cokolwiek zadziałać. życie
Mati pisze:Adamek wziął sobie boksera zbliżającego się do emerytury i myśli, że już jest super...niech zawalczy z kimś, kto teraz w TEJ WADZE RZĄDZI, to pogadamy...
Imperator pisze:Nie tyle szybkości - bo w tej nie mógł dorównać Adamkowi. Ale wystarczyłoby, gdyby Adamek parę błędów popełnił. Jakby Andrzej mu zaj... tak porządnie, to mogłoby być ciekawiej.
I to będzie sprawdzian szybki kontra szybki.
Imperator pisze:Teraz czeka nas walka Pudzian vs Najman.
Bo przegrał twój faworyt? Mati, nie bądź dzieckiem.Mati pisze:cała gala żal.
To prawda. W ciągu ostatnich parunastu lat zdarza mu się to nader często.Mati pisze:Gołota pokazał klasę komentując to "no zdarza się"
A kogo miał wziąć na pierwszą walkę po zmianie kategorii wagowej??? Stary i wolny bokser to był jak najbardziej rozsądny wybór. I skąd wiesz, że myśli, że jest super?Mati pisze:Adamek wziął sobie boksera zbliżającego się do emerytury i myśli, że już jest super...niech zawalczy z kimś, kto teraz w TEJ WADZE RZĄDZI, to pogadamy...
Bo przegrał twój faworyt? Mati, nie bądź dzieckiem.
Zaq pisze:To prawda. W ciągu ostatnich parunastu lat zdarza mu się to nader często.
Zaq pisze:I skąd wiesz, że myśli, że jest super?
Najlepszych polskich bokserów. Bo w skali światowej to jest (był) mocno średni.Mati pisze:no zdarza się. i tak jest jednym z najlepszych bokserów...
Ja tam naprawdę mu życzę powodzianie.Mati pisze:zapowiedział, że dla Polaków postara się o pas mistrzowski...powodzenia
Zaq pisze:Najlepszych polskich bokserów. Bo w skali światowej to jest (był) mocno średni.
Ja tam naprawdę mu życzę powodzianie.
ja też, ale po prostu w tej wadze nie ma większych szans na powodzenie raczej...
Imperator pisze:ja też, ale po prostu w tej wadze nie ma większych szans na powodzenie raczej...
Ale jest szybki i wściekły i do tego góral jeszcze - a górale potrafią przyp...
Czyli co? Gołota się podłożył? Nie żartuj.Andrew pisze:Ja to mysle , ze tgo wszystko było specjalnie - by otworzyc Adamkowi droge do wagi ciezkiej !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 297 gości