się troszkę chłopaki z Onetu nie popisali

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
pracocholik pisze:A artykuł czytałeś?
Mati pisze:pracocholik pisze:A artykuł czytałeś?
nie, szczerze mówiąc nie wnikałem w to głębiej, chodziło mi o samo porównanie i postawienie Joli koło blachar. Nie wiem tylko, czy było to celowe, czy redakcja Onetu nie zna znaczenia tego określenia...hm...
pracocholik pisze:W artykule Doda i Jola są głównymi przedstawicielkami nurtu "blacharstwa". Czy ja wiem, czy porównanie było aż tak złe? Wszak tutaj lans posunięty jest do granic absurdu. Podobnie jak wyzywający image.
Leśny Dziadek pisze:cinquecento
Leśny Dziadek pisze:rozbija mnie ta ostatnia akcja wokół agenta Tomka.
Leśny Dziadek pisze:no offence, Mati![]()
Leśny Dziadek pisze:Cienki to niezły wóz, ale nie dla agentury, na Boga.
Leśny Dziadek pisze:To tak, jakby kolesia rozpracowującego środowisko złodziei luksusowych fur wsadzić za kierownicę skorodowanego poloneza.
Mati pisze:ale lasek na to nie poderwiesz
Mati pisze:pracocholik pisze:W artykule Doda i Jola są głównymi przedstawicielkami nurtu "blacharstwa". Czy ja wiem, czy porównanie było aż tak złe? Wszak tutaj lans posunięty jest do granic absurdu. Podobnie jak wyzywający image.
no ale one lansują się swoją osobą, a nie na czyimś koncie, aucie, wyglądzie, nazwisku itd itp
Mati pisze:true true, media już nagłośniły akcje, że CBA kupiło willę za kupę kasy i podpuszczali biedną Panią Pazurę...ręka rękę myjeLeśny Dziadek pisze:rozbija mnie ta ostatnia akcja wokół agenta Tomka.tu się z Tobą Dziadku Leśny zgodzę
Mati pisze:Leśny Dziadek pisze:Cienki to niezły wóz, ale nie dla agentury, na Boga.
oj, nie przesadzaj. Cienko to nawet wóz nie jestNie no żartuje, jak na pierwsze auto, to dobry wybór. młody człowiek się nim nie zabije, bo prędkości to nie rozwija żadnej (chociaż prędkość nie jest aż tak potrzebna
) a i łatwiej jest parkować i w ogóle. mało pali...no ale lasek na to nie poderwiesz
![]()
pracocholik pisze:Jak dla mnie CBA niczym nie błysnęła, a prowokacją (którą się publicznie chwalą na dodatek) posługuje się za często.
Leśny Dziadek pisze:poderwiesz akurat tą, która wsiądzie do samochodu
dla jego kierowcy, a nie znaczka/wielkości/pojemności/gabarytów tego, czym się przemieszcza
pracocholik pisze:To po co w takim razie za wszelką cenę pozwalają by serwisy/gazety plotkarskie rozpisywały się o ich związkach z ludźmi o ugruntowanej bądź co bądź pozycji?
a prowokacją (którą się publicznie chwalą na dodatek) posługuje się za często.
pracocholik pisze:Primo - rozwija dostateczne prędkości by niektórych życia pozbawić. I to nie ze względu na prędkości, lecz inne parametry tegoż pudełka.
pracocholik pisze:Secundo - co do spalania... Pali bardzo dużo jak na wielkość i inne parametry.
pracocholik pisze:A po trzecie jak komuś samochód służy do "wyrywania lasek", to gratuluję
Leśny Dziadek pisze:pracocholik pisze:Jak dla mnie CBA niczym nie błysnęła, a prowokacją (którą się publicznie chwalą na dodatek) posługuje się za często.
to jedyna służba powstała bez ludzi o komunistycznej prowieniencji. Ogromny plus dla wolnej Polski
Mati pisze:a prowokacją (którą się publicznie chwalą na dodatek) posługuje się za często.
ale to skuteczna metoda, więc czemu nie? jak ktoś jest łasy na kasę to niech idzie siedzieć. człowiek uczciwy by na taką prowokację nie poleciał...proste
Mati pisze:pracocholik pisze:Secundo - co do spalania... Pali bardzo dużo jak na wielkość i inne parametry.
6L w mieście to nie jest tak całkiem dużo, biorąc pod uwagę, że auto ma swoje lata i silnik na gaźniku
Mati pisze:pracocholik pisze:A po trzecie jak komuś samochód służy do "wyrywania lasek", to gratuluję
ale nie spinaj się Panie Kolegotu są w większości normalni ludzie
pracocholik pisze:Za "działalność" CBA będziemy wszyscy niedługo sporo płacić - jeśli nie sądy w Polsce (co byłoby lepsze, bo tańsze), to międzynarodowe trybunały zaczną przyznawać spore odszkodowania za oczernianie ludzi
Leśny Dziadek pisze:pracocholik pisze:Za "działalność" CBA będziemy wszyscy niedługo sporo płacić - jeśli nie sądy w Polsce (co byłoby lepsze, bo tańsze), to międzynarodowe trybunały zaczną przyznawać spore odszkodowania za oczernianie ludzi
niezła ściema. Chętnie to zobaczę, bo nie wierzę w ani jeden ten zarzut. Specjaliści byli tam, tak? Na ubeckim żołdzie.
księżycówka pisze:Zero posiłku, zero obiadu, tylko kawa i kawa...
za to mieliśmy nowych agentów. po 3 tygodniowym kursie. którzy potem na naszej klasie ogłosili że są w Afganistaniepracocholik pisze: Do tego "wyciekły" dane agentów i ich informatorów..
To niedobrze, bo Ty też z brzuchem masz wesoło. Zrobiłaś w końcu kolonoskopię czy wystarczająco Cię zniechęciłam?Mijka pisze:Mam to samo. Rzygam już kawą.
księżycówka pisze:To niedobrze, bo Ty też z brzuchem masz wesoło. Zrobiłaś w końcu kolonoskopię czy wystarczająco Cię zniechęciłam?
Blazej30 pisze:Nemezis napisał/a:
dla cinquecento
interesuję cię ten okres renesansu![]()
księżycówka pisze:Ja Cię coś ostatnio za często przytulam
księżycówka pisze:Zrób, trzeba. Tylko upewnij się, że dostajesz znieczulenie z prawdziwego zdarzenia żebyś się tak nie darła z bólu jak ja.
księżycówka pisze:Chciałam serdecznie podziękować: Nemezis, Pani Minister, Lolli, Tedowi, Pracocholikowi, Fezowi, Andrew, Dzin i Elspeth (kolejność przypadkowa i cytując jednego z userów "pika pika")![]()
Setnie się uśmiałam czytając pewien topic właśnie. Od razu lepszy humor po męczącym dniu
księżycówka pisze:A i btw. pracocholik - nie wiem jak Ty interpretujesz, ale użyte w pewnym topie słowo "ci,pa" nie było personalnie skierowane do Ciebie z mojej strony.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 297 gości