Yasmine pisze:chociaż fasonowo to mi się żadne nie podobają
mi tez nie wlasnie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Blazej30 pisze:muszę kupić butki do siłki i zawęziłem wybór do nike lub reeboka. i nie wiem co wybraćnike za 179 czy reeboka za 139. a które wg was są lepsze ?
Blazej30 napisał/a:
muszę kupić butki do siłki i zawęziłem wybór do nike lub reeboka. i nie wiem co wybrać nike za 179 czy reeboka za 139. a które wg was są lepsze ?
nie masz starych adidasow na silownie? Ja zawsze uniakalem ćwiczneia w nowych rzeczach noie cuzlem sie w tym zbyt swobodnie. wolabym zainwestowac w jakies inne buty.
Dzin <browar> za nasze nowe plaszczyki
Mia pisze:Yasmine napisał/a:
chociaż fasonowo to mi się żadne nie podobają
mi tez nie wlasnie.
Yasmine pisze:Chociaż nie lubię chodzić w adidasach ogólnie.
Blazej30 pisze:zakery... napisał/a:
nie masz starych adidasow na silownie?
no właśnie nie mam . nic. zero. nawet tenisówek. i muszę zrobić to szybko - w tygodniu nie dam rady.
Dzindzer pisze:Ja nigdy nie dawałam, czy mozecie mi napisac ile sie płaci np. za zwężanie czy skracanie, ja wiem, że ceny sa rózne
Dzindzer pisze:Ja niestety nie moge nosic golfów
Mia pisze:Yas bardzo fajny golf
Joasia pisze:szukam nowego kostiumu kąpielowego
Yasmine pisze:Ja się przymierzam do zwężania swetrów, ale nie mam pojęcia czy je można zwężyc.
Yasmine pisze:Dzindzer napisał/a:
Ja niestety nie moge nosic golfów
czemu![]()
Yasmine pisze:teraz fajny okres, bo koniec lata i dużo przecen
Da się, wszystko się da. Tylko nie wiem jakYasmine pisze:Ja się przymierzam do zwężania swetrów, ale nie mam pojęcia czy je można zwężyc.
Yasmine pisze:teraz fajny okres, bo koniec lata i dużo przecen
Dzindzer pisze:takie całkiem fajne widziałam juz w cenach 30-50 zł.
<zaciera ręce> Mam nadzieję że znajdę właśnie teraz coś fajnego bo stary mi się już znudził a jeszcze wybieram się w ciepłe krajeMia pisze:ja za komplet w kaphalu dalam 30zl wlasnie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 245 gości