Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
jak podtruć zęa domowymi sposbami? też mnie boli
veramid, kamfenol, masa gipsowa, wódka.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 21:19 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
a te dwa pierwsze mozna dostac bez recepty? a jak tak to co to za specyfiki?
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 21:22 przez RHS, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Śnieg, minusowa temperatura, rany jak ja nie lubię zimy! Taki krahobraz fajnie wygląda za oknem, ale nie jak ja muszę środkami komunikacji miejskiej się przemieszczać
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Śnieg, minusowa temperatura, rany jak ja nie lubię zimy!
Wkurza mnie, że u mnie nie ma śniegu...
Poza tym, wkurza mnie, że przez 4 dni nie zmobilizowałam się do pisania pracy. No ale nie moja wina, że jak mnie książka wciągnie, to czytam, aż nie skończę. Powinnam mieć jakiś zakaz.
I wkurzają mnie faceci, niezmiennie. Zarówno wszystkie patafiany za to, że są patafianami, jak i ci porządni, grzeczni i ułożeni, bo psują mój magiczny obrazek "facet to świnia". ;P
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Dzindzer pisze:Ja chce by koło mnie biegać ( a nie skakać) i nie stawać na rzęsach tylko uszach, o tak a rzęsami to trzepotać
Racja,szkoda by było moich rzęs na stawanie. Ładne mam rzęsy, długie,gęste,czarne.Uszy zaś mam elfie, więc też by ich było szkoda.Co najwyżej mogę biegać na około kobiety ,bo w sumie sport to zdrowie.Nio jeszcze mogę dorzucić trzepotanie rzęsami, jakkolwiek by to nie brzmiało.
Wy jeździcie, My latamy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”