np.Polecisz coś?
Soto Sushi
al. Komisji Edukacji Narodowej 84
Przy samym Metrze Stokłosy. Malutka knajpka, ale wybór mają w miarę fajny i jedzenie przepyszne.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
np.Polecisz coś?
Dzindzer pisze:To faktycznie pech dla kogoś kto go ceni.
Joasia pisze:Łączę się w bólu. Swojego czasu nie przegapiłam ani jednego jego koncertu w Warszawie. Teraz już nie chodzę, niestety czuję się tam już staro
ciekawe swoją drogą, jakby to było, jakby mi odmówiła ;DD
Leśny Dziadek pisze:bo nie będzie to w trakcie: lotów balonem, salonowych grajków, ekranów w kinie, robienia z siebie durnia na koncercie/imprezie,itp postępowych idiotyzmów zza wielkiej wody
.
PFC pisze:Byłby koniec czy drugie podejście?
PFC pisze:No, ale chociaż się w garnitur ubierz
księżycówka pisze:A dla mnie całość składa się na ocenę restauracji. Ciekawym miejscem nie nazwę czegoś tylko dlatego, że mają smaczne jedzenie.pracocholik pisze:Fusy i na prowincji??? Obsługę mam w poważaniu, bo chodzę tam dla klimatu (fusy) / jedzenia (na prowincji)...
Joasia pisze:Polecisz coś?księżycówka pisze:Sąlokale w Wawie gdzie nie ma aż takiej drożyzny, a sushi jest świetne.
A jak powie, że na dzień dzisiejszy się waha?Leśny Dziadek pisze:PFC pisze:Byłby koniec czy drugie podejście?
koniec. Drugiej szansy nie ma.
Zaq pisze:A jak powie, że na dzień dzisiejszy się waha?
pracocholik pisze:Bo niektórzy należą do tej frakcji, która postuluje zachowanie podniosłości chwili wszelkimi dostępnymi środkami
Mati pisze:eeee tam, ja złożyłem już dziewicę w ofierze za to by Tedowa dziewczyna powiedziała magiczne "YES! YES! YES!"jak będzie trzeba, to zatańczę nawet
No właśnie. Co można robić w piątkowy wieczórAMX pisze:Tylko 9 godzin w pracy i do domu <:|> .Cholera nie wiem co ze sobą zrobić
księżycówka pisze:A dla mnie całość składa się na ocenę restauracji. Ciekawym miejscem nie nazwę czegoś tylko dlatego, że mają smaczne jedzenie.
Joasia pisze:Łączę się w bólu. Swojego czasu nie przegapiłam ani jednego jego koncertu w Warszawie. Teraz już nie chodzę, niestety czuję się tam już staro
Zaq pisze:No właśnie. Co można robić w piątkowy wieczór
księżycówka pisze:Ja też. I mnie cieszą chociaż wcale z domu się dziś akurat nie wybieram
<zdziwko> Proszę, powiedz, że to taki joke. Bo nie wierzę, że ktoś mógłby nie zauważyć tu ironii.księżycówka pisze:Nie rozumiem problemu <zdziwko>Zaq pisze:Co można robić w piątkowy wieczór
Czyli, że gdzie?Mijka pisze:Nie ma wolnych
noclegów w Krakowie, tam gdzie ostatnio nocowaliśmy (czytaj, gdzie mają sensowne ceny). Muszę poszukać czegoś innego, może bliżej Rotundy jakoś?
księżycówka pisze:Ludzie to są dziwni. Dzwoni do mnie toto i się pyta czy zdrowa jestem.No mówię, że zdrowa. Pyta czy znalazłam pracę. No mówię, że nie. I zaczyna się ochrzan, że się nie odzywam tyle czasu i co się ze mną dzieje. <boje_sie> No, a jak tłumaczę "zajęta byłam" to jeszcze wyjaśnień oczekuje, phi
księżycówka pisze:Pogubiłam się już całkiem. Za dużo przedziwnych wytycznych.
Aż wzięłam i do promotora nie najkrótszego maila napisałam.
A sama zamiast tego co chciałam zrobić zrobiłam tylko stronę tytułową i się podłamałam.
Czemu odbierasz na solidną porcję śmiechu??? Gdybym miał gdzieś pod ręką to zarzuciłbym chętnie te z SGH. Fajne sprzeczności widać na pierwszy rzut oka nawet...księżycówka pisze:Jeszcze mnie nie poj....pracocholik pisze:Wrzucaj tutaj te wytyczne
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 377 gości