Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Mati, to na pocieszenie - wczoraj o mało nie stratowała mnie staruszka gdy wchodziłem do autobusu. tak się pchała. a w obu rękach pełne siaty. najlepsze w tym jest to że był to pośpieszny autobus, który nigdzie się nie zatrzymuje między Katowicami a Tychami. a ona chciała wysiąść na następnym przystanku. nawet poszła kłócić się z kierowcą 

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Mati pisze:miałem zwrócić tej babie uwagę? no przecież by mnie tam zjadła połowa sklepu
coś w tym jest...
miałem kiedyś podobne sytuacje i tak np na poczcie 3 okienka troche ludu było i tylko jedno obsługiwało a dwa nie wiem co robiły wszakże były z napisem "okienko nieczynne" no to ja zaraz że kolejka a tu jedno tylko czynne to mi babka otworzyła ale zaraz po mnie zamkła
a drugi raz byłem w Realu w krk na Dobrego Pasterza tez stałem w kolejce (nie expresowej
- kot_schrodingera
- Weteran
Blazej30 pisze:a nie można było przejść do innej kasy?
ale ja tylko zwróciłem uwagę że to nie czas i miejsce żadnych wulgaryzmów czy wyzwisk nawet podczas kiedy ona wyzywala mnie od belzebubow i łobuzów
a to po co się wtrącił jej wnuczek to nie wiem jego sprawa
[ Dodano: 2008-08-14, 12:00 ]
co do zacytowanego fragmentu: nie było czasu zmienic kolejkę
Dzindzer pisze:Mati a czy u Ciebie zawsze z tym dobrze![]()
nie zawsze, ale staram się
Dzindzer pisze:Ty od tabletek nie zaczynaj, nawet ziołowych. Nastawienie zmień.
postaram się <browar>
Blazej30 dzięki jesteś kochany
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
[ Dodano: 2008-08-14, 12:10 ]
Yasmine pisze:Ona nic nie widzi, wszędzie się pcha i wszystko wie najlepiej.
uhh...nienawidzę takich wrrrr

dobra od dzisiaj się nie denerwuje

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- Wujo Macias
- Maniak
Ja myslalem, ze nasz "gerberowy komandos" jest na samym dole lancucha pokarmowego w temacie "walnij slabszemu", wiec tez pierw w myslach zadalem sobie pytanie "Jakim slabszym?". Ale nie, jednak jest ktos nizej. Ulotkowa wrozka.pani_minister pisze:Mati pisze:jakim słabszym?Mati pisze:się wydarłem na babkę co ulotki rozdawała
![]()
I Ty sie Mati potem dziwisz, ze nikt Cie nie traktuje na forum powaznie. Gowniarz jestes, do tego pieniacz- nie rownasz do poziomu. Na Wendigo slow mi szkoda, a klawiatura limit uzycia jednak ma.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
pewnie jeszcze wyrwał jej te ulotki i podeptał. oj nieładnie tak traktować 15-letnie dziewczynkiWujo Macias pisze:myslalem, ze nasz "gerberowy komandos" jest na samym dole lancucha pokarmowego w temacie "walnij slabszemu", wiec tez pierw w myslach zadalem sobie pytanie "Jakim slabszym?". Ale nie, jednak jest ktos nizej. Ulotkowa wrozka.

- Wujo Macias
- Maniak
Znajac Ciebie, niedlugo sie cos trafi.Marissa pisze:Wendigo pisze:a co zamierzałaś sprzedać?
Nie, po prostu nie mam większego powodu do wkurzenia
W temacie- Pacan, ktory probujac udowodnic swoje racje powoluje sie na inne osoby. Tyle, ze te osoby stwierdzily " Co on pieprzy, nigdy nic takiego nie mowilismy".
Pozdrawiam Bartku, moj Ty "wszystkowiedzacy, ale tylko teoretycznie".
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
ugryzła mnie wczoraj osa w kolano - centralnie - przez trzy godziny w pracy zajmowałam sie kolanem, potem musiałam poudawać, że pracuję ... ale nadal rwało i piekło ... a teraz mam za soba pół nocy nieprzespanej, opuchlizna nie zeszła, zrobiła się nawet jescze bardziej opuchnieta (opuchnieta opuchlizna) ... czy umiera sie od ugryzienia osy?
jestem zła bo jestem niewyspana - osa mnie wkurzyła
jestem zła bo jestem niewyspana - osa mnie wkurzyła
- kot_schrodingera
- Weteran
nie.chyba że uczulona jesteś. ale to dawno byłabyś w szpitaluchwastek pisze:czy umiera sie od ugryzienia osy?
[ Dodano: 2008-08-20, 07:12 ]
możesz posmarować jednym z tych leków - ASTEMISAN, FENISTIL, FENISTIL RETARD, FENKAROL, ZADITEN, ZYRTEC. zimne okłady stosowałaś?
- ksiezycowka
- Weteran
Blazej30 pisze:chyba użądliłaugryzła mnie wczoraj osa![]()
ale boli tak, jakby ugryzła
Blazej30 pisze:możesz posmarować jednym z tych leków - ASTEMISAN, FENISTIL, FENISTIL RETARD, FENKAROL, ZADITEN, ZYRTEC. zimne okłady stosowałaś?
w 5 minut później byłam już w aptece i pani magister sprzedała mi "sio - żel po ukaszeniu" - nie pomógł chyba
cebuli nie położyłam bo po niej bardzo niefajnie pachnie (ale generalnie cebule zjadam - nie to, że jestem jakąś pipką z wielkiego miasta co to nie jada cebuli i czosnku)
teraz juz mniej boli ... ale bardziej swędzi i jest czerwone i gorace i dalej spuchniete
jak miałam 8 lat, szwendając się po polance w lesie wlazłam nogą w dziurę w której było gniazdo os ... wtedy to były jaja
- kot_schrodingera
- Weteran
że się nie odezwali ci na których najbardziej liczyłem

to nic nie daje. witamina B5 dobra jest na komary. to powinien być lek antyhistaminowychwastek pisze:sprzedała mi "sio - żel po ukaszeniu"

ze nie moge sie przybrac do nauki, a egzamin tuz tuz...
chwastek, mialam tak samo - trzeciego dnia napuchlo jeszcze bardziej, wiec poszlam do lekarza i okazalo sie, ze zrobilo mi sie zapalenie naczyn chlonnych
Dostalam na to jakis antybiotyk, ktorego i tak nie wzielam ani razu, bo nie podobaly mi sie jego skutki uboczne (zawsze czytam ulotki
) i masc POLCORTOLON, ktora troszke pomogla.

chwastek, mialam tak samo - trzeciego dnia napuchlo jeszcze bardziej, wiec poszlam do lekarza i okazalo sie, ze zrobilo mi sie zapalenie naczyn chlonnych

Ostatnio zmieniony 20 sie 2008, 20:23 przez Nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Nemezis pisze: mialam tak samo - trzeciego dnia napuchlo jeszcze bardziej, wiec poszlam do lekarza i okazalo sie, ze zrobilo mi sie zapalenie naczyn chlonnychDostalam na to jakis antybiotyk, ktorego i tak nie wzielam ani razu, bo nie podobaly mi sie jego skutki uboczne (zawsze czytam ulotki
) i masc POLCORTOLON, ktora troszke pomogla.
ale mnie nastraszyłaś ... z tego wszystkiego piję już trzecią szklankę wapna - też jestem przeciwniczką antybiotyków ... teraz to nie zasnę tak szybko
Blazej30 pisze:witamina B5 dobra jest na komary
dupa, przerobione nic nie daję. Komarów pełno i mnie tną po nogach, bo zawsze wystają stopy jak śpię. Słyszałam, że dobre na komary to jest takie coś, co się w gniazdko wkłada
Mnie wkurza, że mam uczulenie na wszystko metalowe. Jestem chodzącym uczuleniem, od guzików, pasków, zapięcia stanika. Latem to się nasila
Wróć do „Wszystkie inne tematy”